Hoe kan ik te weten komen over een echtscheiding Status

Wanneer iemand een echtscheiding krijgt, zijn er nogal wat juridische stappen die moeten worden genomen voordat de scheiding definitief is. In sommige staten, kan het proces van het krijgen van een echtscheiding erg lang, kostbaar en belastend zijn, terwijl in andere staten, het krijgen van een echtscheiding is eenvoudig en pijnloos (als het kan worden, in ieder geval). Het hangt allemaal echt. Het kan relatief eenvoudig zijn voor u om de status van uw eigen scheiding te controleren, maar als je wilt de status van de echtscheiding iemand anders weet, is het misschien niet zo eenvoudig te zijn. Er zijn verschillende manieren om de status van een scheiding te controleren.

instructies

1 Bel het gerechtsgebouw. U hebt altijd de mogelijkheid om de familie rechtbank bellen om te vragen over de status van een echtscheiding. Op sommige plaatsen, wordt dit beschouwd als algemeen bekend. Wanneer u contact opnemen met het gerechtsgebouw vergeet niet te vragen voor de klerken kantoor. Zodra u de klerken kantoor hebben bereikt, moet u vragen wat de status van een echtscheiding is. Je zal de eerste en de laatste namen van de mensen die het krijgen van een scheiding nodig. U kan nodig zijn om bepaalde gegevens, zoals sofi-nummers te controleren.

2 Ga naar het gerechtsgebouw. Zodra je bij de rechtbank naar de griffie. U kunt er ook terecht in persoon en vragen wat de status van de echtscheiding is. Als je de persoon gaan scheiden, kan het erg makkelijk zijn om deze informatie te verkrijgen. Echter, als je niet de persoon gaan scheiden, de familie rechter kan niet u deze informatie via de telefoon, afhankelijk van wat de privacywetgeving zijn voor die bepaalde toestand te geven. In sommige staten, de status van een echtscheiding is openbaar, terwijl in andere landen het is privé. Net als in stap 1, krijgt u de eerste en de laatste namen van de mensen die gaan scheiden nodig hebben, en als je naar de rechtbank in persoon, zult u waarschijnlijk nodig hebt om verificatie van wie je bent te verstrekken of veiligheid burgerservicenummers afhankelijk op de privacywetgeving.

3 Bel uw advocaat. Uw advocaat moet altijd uw gegevens bijgewerkt, en ze moeten in staat zijn om u te adviseren over de status van uw echtscheiding. De meeste advocaten meestal niet geven van informatie aan derden, tenzij de klant hen toestemming geeft van tevoren.

4 Ga online. Een andere manier om de status van een echtscheiding te controleren is om te gaan op het internet. Er zijn verschillende websites beschikbaar, zoals vitalcheck.com, waarmee u de status van een echtscheiding te controleren of het verkrijgen van andere records voor een kleine vergoeding. Zodra je naar de Vital controleren website scroll naar beneden en klik op de link die zegt "scheiding record." Zodra u op deze link klikt, wordt u dan worden genomen naar een ander scherm waarin u wordt gevraagd een aantal vragen, zoals de staat waar de echtscheiding heeft plaatsgevonden, stad, provincie, datum en reden. Zodra je de eerste paar vragen te beantwoorden, zal je ofwel worden genomen om een ​​scherm te betalen en bekijk de echtscheiding record, of je zal er rekening mee dat de scheiding is niet definitief en er is nog geen record. Dit zal worden hoe je erachter komen of de scheiding is niet definitief. Zodra het is definitief de administratie is eenvoudig te bereiken. Je zal niet in rekening worden gebracht, tenzij de scheiding definitief is.

5 Wacht. Na een scheiding definitief is, zullen de twee mensen die tot echtscheiding ingediend melding in de e-mail waarin staat dat de scheiding definitief is.

Hints

  • Wees geduldig. In sommige staten, het krijgen van een scheiding is een ingewikkeld en langdurig proces. Het betreft meestal de medewerking van zowel de mensen om alles definitief te maken.
  • Wees lief voor elkaar en ga je eigen weg in alle rust, met name als er kinderen bij betrokken zijn. Een echtscheiding kan emotioneel verontrustend zijn voor kinderen, vooral wanneer de ouders negatief spreken over elkaar.
  • Voordat je een echtscheiding, is het misschien een goed idee zijn om naar het huwelijk counseling of probeer een juridische scheiding eerste. In sommige gevallen, gewoon om de ruimte van elkaar voor een tijdje kan spanning op te lossen en weer op te rakelen oude gevoelens.