Hoe kan ik een DVD-video met ondertiteling Burn

Hoe kan ik een DVD-video met ondertiteling Burn


Hoewel veel populaire film-dvd's worden geleverd met ondertiteling in meerdere talen al toegevoegd aan de schijf, niet alle DVD's bevatten ondertiteling. Als u een dvd in een taal die niet je moedertaal zonder ondertiteling, kunt u in staat om ondertiteling in uw eigen taal toe te voegen op uw eigen. Verschillende websites bieden gratis, downloadbare ondertitel-bestanden voor films uit vele landen over de hele wereld.

instructies

Windows

1 Rip de dvd-video van de schijf als je niet al de video opgeslagen op uw computer. Om de schijf handmatig te rippen, zet de dvd in dvd-station van uw computer en ga dan naar "Start", "computer", met de rechtermuisknop op de dvd in de lijst en kies "Open Video_TS" map en "AUDIO_TS" om het weer te geven " "map. Klik rechts op de folder "Video_TS" en selecteer "Copy" en klik met de rechtermuisknop op het bureaublad van uw computer en selecteer 'Plakken'.

2 Ga naar een subtitel download site, zoals Mysubtitles, Moviesubtitles of OpenSubtitles, en zoek de site voor ondertitels voor de film die u geript. Om de pagina te zoeken naar de ondertiteling, typt u de naam van de film in het zoekvak en druk op "Enter." Klik op een van de talen die komen in de lijst om de ondertitels te downloaden voor die taal.

3 Klik op "Start", "computer" en dubbelklik op het "Lokaal station (C :)" drive. Ga naar de map 'Downloads', zoekt u het bestand ondertitel u hebt gedownload met de rechtermuisknop op het bestand en kies "Alles uitpakken." Een tekstbestand zal worden gehaald uit het zip-bestand ondertiteling en opgeslagen in de map 'Downloads'.

4 Laat de "Downloads" map openen op het scherm en dubbelklik op de map "Video_TS" op uw bureaublad naar die map te openen ook. Sleep het bestand ondertitel u zojuist uitgepakt naar de map 'Downloads' in de map "Video_TS".

5 Download een-dvd branden programma dat ondertitels kan branden op een schijf. ConvertXtoDVD en Vidmex beiden hebben deze mogelijkheid. Eenmaal gedownload, installeer het programma door te gaan naar de map 'Downloads', te dubbelklikken op het programma-bestand en volg de installatie-instructies.

6 Plaats een blanco DVD-R in het dvd-station van uw computer in plaats van de DVD. Lancering ConvertXtoDVD of Vidmex en volg de aanwijzingen om de map "Video_TS" met de ondertiteling om het programma te uploaden en de bestanden op schijf branden.

Mac

7 Plaats de dvd in het dvd-station, en, zodra de computer de schijf herkent, verschijnt op het Mac-bureaublad een icoon met de titel van de DVD. Als een mediaspeler begint automatisch het afspelen van de disc te stoppen en sluit de mediaspeler. Klik met de rechtermuisknop op het pictogram van de dvd op het bureaublad en kies "Open" om te laten zien van de DVD-map, met de rechtermuisknop op de "Video_TS" map, kies "Copy" en klik met de rechtermuisknop op het bureaublad en klik op 'Plakken' om Kopieer de map "Video_TS" naar uw computer.

8 Download de ondertiteling van uw film uit Mysubtitles, Moviesubtitles of OpenSubtitles. Zoek een van de websites door het intikken van de naam van de film in het zoekvak op de pagina en op "Enter." Klik op een taal om de ondertitels te downloaden.

9 Open de 'Downloads' map door te klikken op het pictogram Finder in het docking bar naar de Finder te openen. Om toegang te krijgen tot de 'Downloads' map op uw gebruikersnaam onder de "Places" rubriek in het linkerdeel van het Finder-venster en klik op de map 'Downloads' in het rechterpaneel. Vind de ondertitel bestand dat u hebt gedownload en dubbelklik op het bestand om te laten zien van de bestanden gezipt binnen.

10 Dubbelklik op het "Video_TS" map opgeslagen op uw bureaublad om de map te openen. Verplaats de ondertitel bestand in de map "Video_TS" door te klikken op het bestand in de map "Downloads", slepen over het venster "Video_TS" en neer te zetten in het venster.

11 Brand de DVD met behulp van een DVD brand programma dat ondertitels kan branden. Two-DVD branden programma's die ondertiteling en werk kan branden op Macs zijn Dompel en iSubtitle. Zodra u het programma installeert, plaatst u een lege DVD in je Mac dvd-station, start Submerge of iSubtitle en volg de aanwijzingen op het scherm om de map "Video_TS" terug op schijf branden.