Hoe kan ik opgeven Film Uitgang voor Silkscreening

Silk screening is een proces waarbij een mesh zeef bedekt met emulsie is bedrukt met het ontwerp van een film. Met succes het maken van deze film houdt correct opgeven van de film output. Verschillende soorten gespecialiseerde software beschikbaar die automatisch uw film output te configureren; echter een paar algemene richtlijnen van toepassing zijn, ongeacht wat design software die u kunt gebruiken.

instructies

1 Bepaal de regels per inch, of lpi, van uw grafische. Goede gezeefdrukte prints in het algemeen worden geproduceerd 45-55 lpi graphics. Deze informatie moet beschikbaar zijn in het menu beeld specificaties van uw ontwerp programma.

2 Toegang tot het menu raster afdrukopties. Geef de hoek waaronder de puntjes worden afgedrukt in relatie tot elkaar. De aanbevolen hoek voor het bedrukken van 45-55 lpi grafiek is 22,5 graden.

3 Kies voor een elliptische of ronde vorm van de gedrukte punten om te voorkomen dat afdrukken van gradiënt lijnen.

4 Configuratie van uw printer hoofd, zodat deze wordt afgedrukt over een bepaalde ruimte voor eens en niet bidirectioneel afdrukken. Bidirectioneel afdrukken gebruikt minder inkt; enkele richting afdrukken maakt gebruik van de meest inkt en zal beter prints te produceren.

5 Gebruik waterproof film. Plaats één vel tegelijk in de printer om de film te voorkomen dat aan elkaar plakken. Print uw ontwerp.

Hints

  • Een populaire specifieke software voor zeefdruk film output is de AccuRIP software van BLACKMAX. Echter, de meeste populaire grafische programma's, waaronder Photoshop, kunt u uw printerinstellingen configureren zonder gespecialiseerde film output software. Afhankelijk van het aantal individuele prints die u maakt, te investeren in een speciale zeefdruk film output software kan in uw beste belang. Voor enkele prenten echter een standaard configuratie van de printer werkt goed.
  • De belangrijkste kwaliteit in elke film output is ervoor te zorgen dat uw ontwerp is schoon en de inkt vast. Een slecht gekalibreerde druk zal niet goed te vertalen naar de emulsie en resulteren in een zwakke overgang tijdens de zijde screening proces.