Hoe tot 32-bits software te draaien op een 64-bits besturingssysteem

Hoe tot 32-bits software te draaien op een 64-bits besturingssysteem


Windows-besturingssystemen komen in twee opties: 32 bit en 64 bit. Het verschil is de snelheid waarmee de centrale processor detecteert en leest informatie over het systeem, met een 64-bits systeem wordt sneller. Bij het installeren van software op een computersysteem, is het mogelijk om 32-bit geheugeninhoud op een 64-bits computer uitgevoerd als de computer kan alsnog verrichten de gewenste snelheid software. Het werkt niet in omgekeerde; een 32-bits systeem niet in staat is om te draaien met een 64-bits besturingssysteem snelheid.

instructies

1 Steek de 32-bit software-installatie-cd in het schijfstation van de computer. Op een moment dat de installatiewizard belastingen naar het bureaublad.

2 Koos voor "Next" op de welkomstpagina, accepteer dan de eindgebruiker overeenkomst. Typ in elke gewenste activeringscode (meestal te vinden op de gebruiksaanwijzing van het programma), laat dan de naam en locatie installatie as-is, gevolgd door te kiezen voor "Install" om het programma te installeren.

3 Herstart de computer, indien nodig, klik op "Start", "Alle programma's" en selecteer de 32-bits-programma hebt geïnstalleerd. Hierdoor wordt het programma op het scherm. Voer dezelfde handelingen met de software zoals u zou doen als met behulp van een 32-bits besturingssysteem.

4 Klik op "File", "Exit" als u klaar bent met het programma, en volg de aanwijzingen om af te sluiten van de software zodra de installatie is voltooid.