Hoe te verwijderen van een Compaq Drivelock

Hoe te verwijderen van een Compaq Drivelock


De Compaq DriveLock-functie is ontworpen om de gegevens op de harde schijf van een laptop te beschermen met een wachtwoord toe te wijzen. Dit wachtwoord beschermt de drive in het geval dat de laptop wordt gestolen of verloren, maar kan indien nodig worden verwijderd. Weten hoe te verwijderen of wijzigen van de DriveLock-functie kan uw Compaq nuttiger en veiliger te maken.

instructies

1 Zet uw laptop en voer het DriveLock-wachtwoord dat u tot stand gebracht wanneer u de schijf bescherming functie ingeschakeld. U zult dit wachtwoord nodig om toegang te krijgen tot het station en schakel de drivelock functie.

2 Klik op de "Disabled" optie in het drivelock menu. Dit gaat uit van de DriveLock-functie op de Compaq laptop. Doe niets in het wachtwoord in blokken niet in te voeren.

3 Log in op de laptop, klik op de knop "Start" en kies "Afsluiten." Kies "Restart" in het menu aan de macht fietsen uw laptop en controleer de drivelock instelling is uitgeschakeld. Als de DriveLock-instelling is uitgeschakeld wordt u niet om een ​​wachtwoord gevraagd wanneer de laptop opstart.