Adobe nietwaar Open in IE

Adobe nietwaar Open in IE


Bij een poging om PDF (Portable Document Format) bestanden te bekijken in Internet Explorer 7 en 8, kan de webbrowser een rode 'X', een blanco pagina of een foutmelding met betrekking tot de Adobe Reader-software weer te geven. PDF-bestanden kunnen niet worden geopend in Internet Explorer als de Adobe Reader-software is beschadigd, niet is geïnstalleerd, is uitgeschakeld via de Add-ons Manager of is verouderd. PDF's worden vaak gebruikt op websites, in het bijzonder voor het delen van informatie, zoals handleidingen, gidsen en brochures.

instructies

Controleer Add-ons Manager

1 Open Internet Explorer.

2 Klik op 'Extra' in de menubalk en vervolgens "Internet-opties."

3 Klik op het tabblad 'Programma's'. Klik op "Manage add-ons."

4 Controleer of de "Show" drop-down menu in de linkerkolom leest "Alle add-ons." Klik op het drop-down menu en selecteer "Alle add-ons" anders.

5 Vind "Adobe PDF Reader" aan de rechterkant en klik erop. Controleer de kolom 'Status' en controleer of het leest "ingeschakeld." Klik op de knop "Inschakelen" in de rechterbenedenhoek van het Manage Add-ons vak anders. Ga verder met de volgende stap als Internet Explorer Adobe PDF Reader vertoont.

6 Bezoek de website van Adobe PDF Reader. Download en installeer de nieuwste versie van de Reader software te installeren.

Repareer Adobe Reader

7 Klik op 'Start' en vervolgens 'Configuratiescherm'. Klik op 'Classic View "in de linker kolom in Windows XP en Windows Vista of" Toon alle items Control Panel "in Windows 7.

8 Dubbelklik op "Add / Remove Programs" in Windows XP of "Programma's en onderdelen" in Windows Vista en Windows 7.

9 Klik op "Adobe Reader" in de lijst met geïnstalleerde programma's en klik op 'Change' of 'Wijzigen / Verwijderen' in de werkbalk.

10 Klik op "Next", selecteer vervolgens "Repair." Klik op "Next".

11 Klik op "Install" en laat Adobe Reader te installeren. Klik op "Finish."

Alter Internet Preferences

12 Klik op "Start", "Alle programma's" en "Adobe Reader."

13 Klik op 'Bewerken' in de menubalk van Adobe Reader, dan "Voorkeuren."

14 Klik op "Internet" in de linkerkolom van het venster Voorkeuren.

15 Klik op het vakje naast 'Display PDF in browser' als het nog niet is gecontroleerd.

16 Klik op "OK" en sluit Adobe Reader.