Hoe kan ik een screensaver Morph

Hoe kan ik een screensaver Morph


Er zijn tal van screensavers die standaard op de meeste computers. Ze zijn meestal beperkt tot spinning graphics en lijn ontwerpen; echter, is het gemakkelijk om een ​​screensaver morph om het je eigen te maken. Er zijn ook manieren om een ​​morphing screensaver met uw eigen foto's te maken.

instructies

Morphing een standaard Screensaver in Windows

1 In het menu Start, kies 'Configuratiescherm'.

2 Klik op "Vormgeving en thema's 'en selecteer" Kies een screensaver "van onder de" Kies een taak "lijst. Dit zal een dialoogvenster genaamd open "Eigenschappen voor beeldscherm."

3 Klik op het tabblad "Achtergrond" in het venster "Eigenschappen voor Beeldscherm". Op dit scherm is er een drop-down box om uw screensaver te kiezen. Kies een standaard screensaver van dit menu. Als voorbeeld, selecteert u 3D Flower Box.

4 Klik op de doos Settings naast 3D Flower Box. Dit zal een nieuwe dialoogvenster de naam te openen "3D doos van de bloem-instellingen."

5 Deze box heeft verschillende opties voor morphing de screensaver om uw eigen ontwerp. U kunt kiezen voor de kleur (of u dambord, een kleur aan elke kant, of een effen kleur voor het gehele ontwerp), de vorm (kubus, tetraëder, piramide, cilinder of de lente) en hoe het beweegt (draait of morphs van de ene vorm naar de andere). U kunt er ook voor kiezen de grootte en complexiteit van het object.

6 Er zijn tal van screensaver ontwerpen om uit te kiezen en veel elementen die hen zal veranderen in uw eigen unieke ontwerp. Fun keuzes zijn: 3D Tekst, waar u uw eigen tekst kunt maken en beslissen welke kleur en textuur het is en hoe het beweegt; Beziers, waar u kunt bepalen hoeveel lussen spinnen, hoe breed ze zijn en hoe snel ze bewegen; en Google Photos Screensaver, die trekt uit een foto-bestand dat u aanwijst. Dan moet je beslissen hoe elke foto overgangen en hoe snel de foto's verschijnen.

Maak je eigen Morphing Screensaver

7 Met behulp van de "Google Photos Screensaver" selectie in het venster "Eigenschappen voor beeldscherm", kunt u uw eigen unieke screensaver die lijkt te morph te maken.

8 Kies een foto die u wilt morph en open het in een grafische software, zoals Photoshop. De grootte van de foto moet overeenkomen met uw schermresolutie. Je kunt erachter te komen wat de grootte van je scherm door te kiezen voor "Configuratiescherm> Vormgeving en thema's> De beeldschermresolutie wijzigen." Als het niet de juiste maat, re-size het beeld aan te passen en op te slaan als afbeelding-1 in een nieuw bestand met de naam "Sample Morph Screensaver" onder My Pictures.

9 Verander het beeld door het manipuleren van een gedeelte van het beeld. Bijvoorbeeld, als het een foto van mensen, je kon hun hoofden uitknippen en plakken naar een nieuwe laag, dan is de grootte van de koppen een beetje. Vervolgens opnieuw de afbeelding opslaan als Image-2.

10 Met behulp van Beeld-2 als basis, manipuleren van de foto een beetje meer, vervolgens opslaan als Image-3. Herhaal deze stappen totdat de laatste foto is wat je wilt veranderen in. Dit is vergelijkbaar met de oude komische ontwerpmethode flipboek. Elk beeld is iets anders. Er zijn verschillende elementen die u kunt gebruiken om de foto morph: grootte, kleur of speciale tools zoals de smudge hulpmiddel of de wisser.

11 Klik op "Control Panel" in het menu Start om uw nieuwe foto montage een screensaver te maken. In het nieuwe dialoogvenster, klikt u op "Vormgeving en thema's," en vervolgens "Kies een screensaver."

12 Kies 'Google Photos Screensaver "uit de Screensaver pull-down menu. Klik vervolgens op 'Instellingen' aan de rechterkant van het menu.

13 Klik op "Specifieke mappen op mijn computer" van het "display foto's uit" op de nieuwe 'Google Photos Screensaver "dialoogvenster. Dat is de enige selectie die moet worden gemarkeerd; alle andere kringen moet leeg zijn. Om de selectie van hen, klikt u tot het middelpunt van de cirkel is ondoorzichtig.

14 Klik op de "Configure" knop aan de rechterkant van "specifieke mappen op mijn computer" om uw foto montage kiezen.

15 Klik op "Alles uitschakelen" op de "Map Settings" dialoogvenster. Vind je 'Sample Screensaver "map en klik in het vak ernaast om die foto's te gebruiken. Dit moet een vinkje te plaatsen in de doos. De "Sample Screensaver" bestand zou de enige met een vinkje zijn.

16 Klik op "OK" om terug te keren naar de "Google Photos Screensaver" dialoogvenster.

17 Kies "Cross Fade" van het "Visual Effects" pull-down menu en kies de snelheid van de overgang.

18 Klik op "OK" om terug te keren naar de "Eigenschappen voor Beeldscherm" dialoogvenster. Klik op "Preview" om uw nieuwe morphing screensaver proeven.

Hints

  • Als u niet beschikt over een grafisch programma of de achtergrond, zijn er foto morphing software programma's beschikbaar voor aankoop. Probeer FantaMorph of FaceMorpher.
  • Wees voorzichtig bij het selecteren van de grootte en complexiteit van uw screensaver. Het kiezen van te groot of complex een ontwerp kan invloed hebben op hoe soepel de screensaver loopt.