Hoe maak je een persoon FastHet vinden van een persoon kan een uitdaging zijn, vooral wanneer u het nodig snel in contact te komen. Je zou kunnen merken dat je wanhopig op zoek via de telefoon boeken of contact opnemen met gemeenschappelijke vrienden en kennissen. Hoewel beide van deze methoden effectief kunnen zijn, worden ze vaak te beperkt en tijd consuming.You kan ook problemen ondervinden als u slechts gedeeltelijke informatie. Gelukkig zijn er een aantal snelle en effectieve methoden voor het vinden van mensen, zelfs als alles wat je hebt is een adres of telefoonnummer.

instructies

1 Dial 411. Als u weet dat de volledige naam en de woonplaats van de persoon, dit is vaak de snelste manier om iemand te vinden. Spreek met de operator en geef haar alle relevante informatie die je hebt. De exploitant mag geen antwoorden geven als de persoon die je zoekt is niet-beursgenoteerde in het telefoonboek.

2 Gebruik een van de vele beschikbare online directories, zoals de Witte Gids. U kunt zoeken naar een persoon die door naam of adres. Net als bij het kiezen van 411, kan de persoon die u op zoek bent naar niet-beursgenoteerde zijn.

3 Typ iemands telefoonnummer in een online directory als je geen naam hebben. Veel websites, zoals de Witte Gids, hebben omgekeerde zoekfuncties voor het geval wanneer u een telefoonnummer, maar geen andere informatie.

4 Voer de naam van iemand in een social networking website. Verschillende netwerken zoals Facebook zijn een gemakkelijke manier om mensen, zelfs als ze op een andere manier niet-beursgenoteerde vinden. Typ een naam in de zoekbalk en klik op de juiste naam. U moet een account aan te maken om te zoeken naar mensen en contact met hen.

5 Gebruik een online kaart programma om een ‚Äč‚Äčadres te vinden als je alleen maar een algemeen gevoel van waar iemand woont. Typ in de stad en de nabijgelegen kruising, en klik op de juiste gebouw. U kunt een adres en eventueel een telefoonnummer te verkrijgen.

Hints

  • Hoe meer informatie je hebt, hoe makkelijker het zal zijn om iemand te vinden.
  • Als u uw zoekopdracht uit te breiden wanneer u een map, probeert u alleen de achternaam van de persoon en een eerste.
  • Gebruik geen inbreuk op de privacy van mensen. Er kan een reden zijn iemand niet-beursgenoteerde en moeilijk te vinden.