Hoe Set Up een Source Dedicated Server

Hoe Set Up een Source Dedicated Server


Source is een populaire game-engine van Valve die de bevoegdheden van titels zoals Counter-Strike: Source, Team Fortress 2 en Half-Life 2 Deathmatch. Al deze games online multi-speler, die is gebaseerd op dedicated servers werken onafhankelijk van de spelers, ook wel de clients. Het hosten van een dedicated server maakt het mogelijk om de instellingen te kiezen, wat zorgt voor een op maat gemaakte ervaring.

instructies

Hoe Set Up een Source Dedicated Server

1 Ga naar de website van Steam en het downloaden van de Steam-client. De URL van de pagina waar de download te vinden is http://store.steampowered.com/about/.

2 Voer het gedownloade installer executable. De installateur zal de installatie te starten en geven instructies op het scherm voor de gehele installatie. Zorg ervoor dat het station waarop Steam is geïnstalleerd heeft ten minste 10 GB of 20 GB beschikbaar.

3 Lanceer Steam en selecteer het tabblad Extra. Een aantal van de beschikbare opties zijn onder andere Bron Dedicated Server en Team Fortress 2 Dedicated Server. Klik met de rechtermuisknop op het gereedschap en selecteer Install Game. De programma's worden automatisch gedownload en geïnstalleerd. Wanneer het downloaden is voltooid, wordt de status gelezen als Ready.

4 Dubbelklik op het gewenste programma. The Source Dedicated Server handvatten Counter-Strike en Half-Life Deathmatch, terwijl de Team Fortress 2-versie handvatten Team Fortress 2 en Day of Defeat: Source. Een venster wordt geopend met basisopties, zoals de maximale spelers en de beginnende kaart.

5 Open de UDP-poort die het setup-venster server laat zien. De UDP-poort daadwerkelijk kan worden aangepast, maar de standaardinstelling is prima. Open de UDP-poort op een router of firewall aangesloten op de computer die de server. Dit zorgt ervoor dat de server in staat zijn om vrij te communiceren met klanten probeert te maken zal zijn.

6 Start de server. Het zal automatisch en vrijwel direct worden gelanceerd. Een ander venster zal openen, het verstrekken van informatie over de server instellingen en real-time informatie over hoe goed het loopt. Op het tabblad Main laat basisopties zoals draaien van de kaart en de naam van de server worden veranderd. Het tabblad Configureren bestuurt meer geavanceerde opties. Statistieken en de spelers tabbladen bieden real-time informatie over de server.

Hints

  • Terwijl de bovenstaande stappen te doen maakt u een server, het aanpassen van de server zal het aantrekkelijker om spelers te maken. Het tabblad Configuratie zorgt voor opties zoals friendly fire en spel saldo aan changed.Take de tijd om de console controles kennen. Console-functionaliteit zorgt voor het veranderen van de niveaus en voor verstorende spelers worden geschopt.
  • Servers kunnen veel bandbreedte en CPU-kracht om te lopen vereisen. Wees ervan bewust dat oude systemen kunnen worstelen onder de last.