Is de iPod Touch compatibel met Windows Vista?

Is de iPod Touch compatibel met Windows Vista?


De iPod Touch is een multimedia-apparaat van Apple, dat is meer als een PDA dan een iPod. Het ondersteunt niet alleen applicaties uit de App Store, maar heeft ook een hoge resolutie display, HD-videorecorder, Wi-Fi en speelt muziek net als elke iPod. U moet een compatibele computer naar de iPod Touch te gebruiken, echter. Meer informatie over compatibiliteit met Windows Vista om ervoor te zorgen kunt u de meeste functies van de Touch maken.

iTunes 10

Is de iPod Touch compatibel met Windows Vista?

Met iTunes kunt u muziek toevoegen aan uw iPod Touch.

Volgens Apple, moet u iTunes 10 of hoger om de iPod Touch te gebruiken, ongeacht welk besturingssysteem je hebt.

Uw computer moet aan een aantal minimale voorwaarden voldoen om iTunes te gebruiken 10. Deze omvatten een 1 GHz AMD of Intel-processor; 512 MB RAM-geheugen; 200 MB vrije schijfruimte; en een monitor met een resolutie van 1024 x 768 of betere resolutie. Je moet ook een DirectX 9-compatibele videokaart, QuickTime-compatibele geluidskaart en QuickTime 7.6.6 of hoger (meegeleverd met iTunes). Sommige iTunes functies zoals HD-video en branden van cd's vereisen extra hardware.

Windows Vista-versies

Is de iPod Touch compatibel met Windows Vista?

Alle versies van Vista te werken met de iPod Touch.

Apple heeft geen beperkingen voor compatibiliteit met Windows Vista te geven, dus je moet in staat zijn om uw iPod Touch gebruiken op elke editie van Windows Vista. Dit geldt ook voor 32-bits en 64-bits versies van Windows Vista Starter Edition, Home Basic, Home Premium, Business, Enterprise en Ultimate.

connectiviteit

Is de iPod Touch compatibel met Windows Vista?

Steek de iPod Touch in een USB 2.0- of USB 3.0-poort.

U moet een USB 2.0- of USB 3.0-poort op uw Vista-computer naar de iPod Touch aan te sluiten. Bijna alle computers hebben ten minste twee USB 2.0-poorten, maar velen hebben vijf of meer. USB 3.0 is een snellere versie van de Universal Serial Bus-standaard die is achterwaarts compatibel met USB 2.0-apparaten.

Internet toegang

Is de iPod Touch compatibel met Windows Vista?

U moet een high-speed internetverbinding, zoals kabel, glasvezel of DSL hebben.

U moet een high-speed Internet-verbinding op uw Vista-pc naar de iPod Touch te gebruiken. Een breedbandverbinding is nodig om muziek, games, applicaties en andere content. U kunt ook het internet gebruiken om software-updates op uw iPod Touch te installeren.