Problemen met de muis en het toetsenbord in een Dell Dimension E521

De Dell Dimension E521 desktop computer is voorzien van een bekabelde USB-toetsenbord en de muis, of kan optionele draadloze Bluetooth-randapparatuur hebben. Wanneer u deze apparaten op uw computer aansluit, moeten ze beginnen met ingang onmiddellijk te accepteren. Als het toetsenbord en de muis niet zoals ze zouden moeten werken, het oplossen van het probleem door het onderzoeken van de configuratie van de computer en het controleren van alle aansluitingen.

Software updates

Dell heeft software-updates uitgebracht voor de USB optische muis meegeleverd met de Dimension E521 medio 2007. Als u uw Dimension E521 gekocht voor die tijd, een bezoek aan de Dell Support-website te downloaden van de meest recente software voor uw randapparatuur. Na het installeren van de update, herstart de computer en test de muis.

USB-aansluiting

De standaard muis en toetsenbord meegeleverd met de Dimension E521 aan te sluiten op de computer via USB-kabels. Als een van beide apparaat heeft een losse verbinding, kunt u intermitterende reactie problemen of verminderde prestaties ervaren bij het gebruik van deze randapparatuur. Problemen op te lossen, sloot de computer naar beneden en alle USB-apparaten te verwijderen uit de computer. Sluit alleen het toetsenbord en de muis, ervoor te zorgen dat elke aansluiting goed vastzit. Sluit het toetsenbord en de muis rechtstreeks op de computer in plaats van via een USB-hub. Herstart de computer en test de apparaten voor de juiste functionaliteit.

moederbord Configuratie

Het is mogelijk om de USB-poorten van de Dimension E521 uit te schakelen met behulp van de belangrijkste moederbord hard-coded setup utility. Als de USB-poort van de computer zijn uitgeschakeld, worden er geen USB-apparaat functioneren. Om de USB-poorten in te schakelen, opent u het Setup Utility. Herstart de computer en tik op de toets "F2" wanneer het Dell-logo op het scherm verschijnt. Selecteer het "Onboard Devices" rubriek en bevestigen dat "Rear Dual USB0," "Rear Dual USB1" en "Front USB" zijn helemaal klaar om "On".

Interne USB-aansluiting

Terwijl de achterste USB-poorten van de Dimension E521 permanente delen van het moederbord, de voorste poorten aan te sluiten op het moederbord via een lint kabel die stevig aan beide uiteinden moet worden aangesloten. Als u een probleem ervaart bij het aansluiten van de muis en het toetsenbord op de voorste USB-poorten, zet de apparaten aan op de achterkant havens en te zien of de prestaties verbeteren. Als je niet langer een probleem ervaren, kan het nodig zijn om de computer te openen en terug te plaatsen het lint kabel voor het front "Input / Output" panel.