Hoe kan ik een ePub-bestand te converteren naar PDF gratis

Hoe kan ik een ePub-bestand te converteren naar PDF gratis


De ePub-bestandsformaat voor het eerst werd geïntroduceerd in 2007 en wordt voornamelijk gebruikt voor het publiceren van e-books voor e-readers. Sommige lezers kunnen wensen om hun ePub bestanden naar iets meer geschikt voor het lezen op een computer thuis of afdrukken, zoals een PDF. Programma's die deze dienst aanbieden kan duur of doorzeefd zijn, corrumperen de tekst in uw e-boek. Er zijn echter een aantal betrouwbare freewareproducten die EPUB- bestanden kan omzetten in PDF.

instructies

Kaliber

1 Download Calibre van de Calibre website. Dubbelklik op het pictogram na het downloaden en volg de instructies op het scherm om het te installeren. Klik op "Launch Calibre" op het laatste scherm.

2 Klik op "Generic" onder "Fabrikanten" op het scherm dat verschijnt en "Generic E-Ink-apparaat" onder "Devices." Klik op "Accepteren" en vervolgens "Finish" om het hoofdscherm van Calibre te krijgen. U hoeft alleen maar deze setup-proces de eerste keer dat je Calibre gebruiken voltooien.

3 Sleep uw ePub-bestand naar het hoofdvenster van Calibre. Het hoofdvenster is degene met de "Title", "Author" en "Datum" velden aan de bovenkant van het. Of klik op 'Boeken toevoegen' in de linkerbovenhoek van het scherm, zoek het ePub-bestand op uw harde schijf en dubbelklik erop om deze toe te voegen aan Calibre.

4 Markeer uw ePub-bestand in het hoofdvenster van Calibre en klik op "Convert Boeken" aan de bovenkant van het scherm.

5 Klik op de "Output format" drop-down menu in de rechterbovenhoek van het scherm dat verschijnt en selecteer "PDF." Gebruik dit scherm om eventuele andere wijzigingen die u wenst om de metadata van uw ePub-bestand, zoals het veranderen van de titel, de auteur, afbeelding of lettertype grootte van de dekking te maken. Klik op "OK" aan de onderkant van het scherm om het bestand te converteren. De PDF-conversie van uw ePub-bestand wordt nu weergegeven in de bovenliggende map.

AVS Document Converter

6 Download AVS Document Converter uit de AVS4You.com website. Klik op "Add Files" aan de bovenkant van het scherm AVS Document Converter. Selecteer het ePub-bestand dat u wilt converteren van uw harde schijf.

7 Zorg ervoor dat "To PDF" is geselecteerd onder "Output Format."

8 Selecteer de map die u het PDF-bestand wilt onder om gered te worden "Output Directory," en klik op "Convert Now." Uw ePub-bestand wordt geconverteerd naar een PDF en opgeslagen in de map van uw keuze.

online Convert

9 Navigeer naar "Convert tekstbestanden naar PDF geoptimaliseerd voor ebook reader" op de Online Convert website.

10 Klik op "Bestand uploaden" om het ePub-bestand dat u wilt converteren van uw harde schijf te selecteren. U kunt er ook voor kiezen om uw PDF-bestand voor verschillende e-readers te optimaliseren op deze pagina en verander de titel en auteur van uw dossier.

11 Klik op "Convert File" aan de onderkant van de pagina. Wanneer het bestand klaar is met het omzetten van de PDF wordt automatisch opgeslagen op uw harde schijf. Als dit niet gebeurt klikt u op de "directe download link" op de pagina die wordt geladen na conversie.

Hints

  • De freeware versie van AVS Document Converter voegt een watermerk toe aan alle geconverteerde bestanden. Koop de volledige versie om dit gedrag uit te schakelen.