Hoe te verwijderen Processen in Windows Taakbeheer

Hoe te verwijderen Processen in Windows Taakbeheer


Er zijn veel gevallen in Microsoft Windows, waar een aantal problemen doelmatige oplossingen kunnen vereisen. Windows Taakbeheer leent zich voor veel van dergelijke problemen. Wel een paar keer, zal de centrale verwerkingseenheid (CPU) in uw PC niet-responsief en traag tot het punt waar je kan hebben om opnieuw op te starten worden. Sommige Windows-programma's kunnen ook problematisch geworden als gevolg van oneindige of overmatige looping of conflicten met andere applicaties. U kunt zelfs vinden dat hetzelfde programma wordt continu meerdere malen, die kan leiden tot uw systeem te vertragen als een slak uitgevoerd. Task Manager kan worden gebruikt om te onderzoeken en te ontdoen van uw CPU van dergelijke geheugen-intensieve taken.

instructies

1 Houd de "Ctrl", "Alt" en "Delete" toetsen op hetzelfde moment. Windows Taakbeheer dialoogvenster verschijnt.

2 Klik op het tabblad "Applications". Dit zal de eigenlijke "Task" en "Status" van alle actieve toepassingen weer te geven.

3 Onderzoek de kolom Status. Grenzend aan elke taak die u de status van "Running." Als je de status 'Reageert niet' te zien zou moeten zien u kunt deze specifieke taak verwijderen door deze te markeren en te klikken op de "End Task" knop aan de onderkant van het dialoogvenster.

4 Klik op de "Processen" tab, terwijl nog steeds in Windows Taakbeheer. De "Naam afbeelding", "User Name", "CPU" en "Mem Usage" kolommen zal verschijnen, onder anderen.

5 Klik op de Mem kolom Gebruik van het tabblad "Processen". Hiermee worden alle processen in oplopende volgorde sorteren van de hoeveelheid geheugen die ze gebruiken. Dit vertelt je hoeveel geheugen elk proces gebruikt en kan mogelijk problematische toepassingen die kunnen worden geƫlimineerd te geven.

6 Klik met rechts op het proces dat u wilt verwijderen en selecteer "Proces beƫindigen." Zorg ervoor dat je niet alle processen die cruciaal zijn voor uw besturingssysteem zijn einde niet.

Hints

  • Als u gebruik maakt van Microsoft Vista, houdt u de "Ctrl", "Shift" en "toetsen Esc" op hetzelfde moment toegang tot de Task Manager.
  • Niet willekeurig processen te verwijderen zonder eerst hun systeem vereniging weten. Veel van de taken zijn van cruciaal belang voor het Windows-systeem.