Hoe te verbinden drie-weg switches als Transfer Switch

In computing, worden netwerk-switches gebruikt om samen te overbruggen uw netwerk. Daarom, als je een transfer switch, meestal een twee-poort, kunt u deze aansluiten op een drie-weg schakelaar om de mogelijkheden van het netwerk te vergroten. U kunt switches netwerken fysisch en technologisch te verlengen en om extra beveiliging. Elke schakelaar heeft zijn eigen Internet-protocol, of het IP, masker, dus geen extra router is nuttig voor het houden van hackers buiten en uw netwerk beveiligd. Het aansluiten van schakelaars is een gemakkelijke taak en eenvoudig vereist een Ethernet RJ45-kabel.

instructies

1 Plaats uw schakelaars in de fysieke locatie waar u ze wilt opslaan.

2 Sluit de schakelaars om de voedingen met behulp van de meegeleverde voedingskabels.

3 Sluit de hoofdschakelaar om uw netwerk hub door een Ethernet-kabel aan op de eerste poort van de overgang naar een van de Ethernet-aansluitingen op uw hub.

4 Sluit een Ethernet-kabel van de tweede aansluiting van de schakelaar met drie standen op de eerste aansluiting van uw transfer switch.

5 Sluit de andere apparaten om de resterende Ethernet-aansluitingen. Schakel alle apparaten op wanneer u klaar bent met het aansluiten van hen.