Instructies over hoe Refill Epson Color inktcartridge

Instructies over hoe Refill Epson Color inktcartridge


Inkt cartridges zijn vaak de duurste onderdeel van het bezitten en exploiteren van een inkjetprinter. Omdat Epson cartridges hebben geen ingebouwde-in printkoppen, ze behoren tot de gemakkelijkste om met succes te vullen. Echter, Epson cartridges hebben een circuit dat reset te maken voor een nagevulde cartridge als volledig aan de printer verschijnen moet zijn. Een aantal bedrijven maken software of hardware die dat circuit wordt gereset.

instructies

1 Bepalen hoeveel inkt cartridge zal houden. Verschillende patronen houden verschillende hoeveelheden. Uw refill kit zal een grafiek met fill bedragen voor verschillende cartridges hebben.

2 Boor een gaatje in de bovenkant van de patroon met de kleine boor die bij de refill kit.

3 Vul de spuit van uw refill kit met de juiste hoeveelheid inkt van de vereiste kleur van de cartridge. Vul de spuit boven de gootsteen om schade inkt en morsen te voorkomen.

4 Zet de naald door het gat.

5 Druk de spuit om de patroon te vullen. Vul de cartridge langzaam de inkt van schuimen en die uit het gat te houden.

6 Plaats geen inkt die niet terug in de fles past in het patroon.

7 Sluit de inkt flessen strak om ze uitdrogen. Indien mogelijk een enkele spuit voor elke kleur om kruisbesmetting van de inkt te voorkomen.

8 Stel de cartridge teller circuit met de reset-hardware, als u dat hardware. Zo niet, plaats de cartridge in de printer en voer uw reset software. Deze software zal de chip met behulp van de verbinding tussen de printer en de computer opnieuw in te stellen.

Hints

  • Inkten kan zeer moeilijk uit poreus hout en doek te krijgen. Wees voorzichtig om de inkt in de fles, spuit, en de patroon te houden.
  • Gebruik altijd Epson compatible inkten. Het gebruik van een niet-compatibele inkt kan heel gemakkelijk van uw printer printkoppen beschadigen.