Problemen met een Sandisk Cruiser Micro USB Flash Drive

Problemen met een Sandisk Cruiser Micro USB Flash Drive


Sandisk is 's werelds grootste fabrikant van solid-state, flash-geheugen producten. Cruzer Micro USB-stick Sandisk's wordt gebruikt voor het opslaan, vervoeren en de overdracht van gegevens tussen apparaten. Het is een toepassing die u toelaat om applicaties uit het station lopen - - en foutmeldingen in verband met maten bestand Problemen met de flash drives kan het apparaat niet door de computer, Launchpad U3 installer wizards werkt niet herkend bevatten.

instructies

1 Probeer verschillende USB-aansluitingen op de computer als de Cruzer flash drive niet gaat branden wanneer u het aansluiten op de computer. Probeer de Cruzer in de computer rechtstreeks in plaats van via een hub. Herstart de computer en probeer het opnieuw.

2 Installeer de U3 Launchpad op uw Sandisk Cruzer flash drive als de foutmelding "Wizard Launchpad Installer werkt niet meer 'in Windows 7. Haal de rit van de Windows 7-machine en opnieuw te installeren LPInstaller.exe van een XP machine. Steek het station in het XP-machine en run LPInstaller.exe. Als je het niet hebt, kunt u deze downloaden van de website van Sandisk's (zie bronnen).

3 Formatteer de Cruzer als NTFS in plaats van FAT32 wanneer bestanden groter dan 4GB niet kan worden geschreven naar het station. Er is een beperking in FAT32, dat niet zal toestaan ​​dat bestanden groter dan 4 GB. Dubbelklik op Deze computer en klik met de rechtermuisknop op de flash drive. Selecteer "Format" en in de lijst File System kiest NTFS. Klik op Start en vervolgens op OK om het formatteren te starten. Alle gegevens op de schijf verloren zullen gaan, dus zorg ervoor dat er niets belangrijks op.

Hints

  • Gebruik de functie "Safely Remove Hardware" wanneer u de Sandisk Cruiser Micro USB flash drive als NTFS geformatteerd.