How to Get My WPA2 voor een Router

Een draadloos netwerk zendt het signaal binnen het bereik van de router, en als je geen draadloze beveiliging te kunnen gebruiken de gegevens en signalen zijn ongecodeerd en leesbaar voor iedereen binnen bereik. U kunt een draadloze beveiligingsprotocol gebruiken, zoals WPA2 om uw gegevens te beschermen en zet een wachtwoord op uw draadloze netwerk. Draadloze beveiliging is ingesteld door uw router, met behulp van een van de verschillende methoden, die afhankelijk is van het merk je bent.

instructies

1 Open een webbrowser op een computer aangesloten op uw draadloze netwerk.

2 Typ het IP-adres van uw router in de adresbalk in en druk op "Enter." De router IP-adres is afhankelijk van het merk, dus contact op met de fabrikant van de router voor die informatie. Common IP-adressen die worden gebruikt door routers zijn 192.168.2.1, 192.168.1.1 en 192.168.0.1.

3 Voer uw gebruikersnaam en wachtwoord in de prompt die verschijnt.

4 Zoek de opties op de configuratiepagina van de router voor een of optie "Wireless" "Wireless Security" en klik erop.

5 Kijk voor een veld "WPA2 Key" of "WPA2-wachtwoord." Dit is de draadloze wachtwoord momenteel in gebruik op uw netwerk. U kunt uw sleutel veranderen in een makkelijker te onthouden door het invoeren van een nieuw wachtwoord en opslaan van uw wijzigingen, of gewoon laten zoals het is.