Hoe te verwijderen Chinese schrift op een werkbalk

Verschillende manieren bestaan ​​voor het configureren en uitschakelen taalopties in een werkbalk of toepassing. Chinese schrift op een werkbalk kunnen optreden in webbrowsers en zoekmachines als gevolg van een automatische detectie functie. Het kan ook voorkomen in Microsoft Office-programma's of andere toepassingen op basis van uw systeemconfiguratie. U kunt een werkbalk voor een bepaalde taal configureren via de bijbehorende eigenschappen of voorkeuren menu van de applicatie. De specifieke stappen voor elk zal variëren afhankelijk van het programma of de werkbalk waarmee je werkt.

instructies

MS Office

1 Start de MS Office-toepassing die wordt beïnvloed door de Chinese tekst op de werkbalk.

2 Klik op het menu "Extra", kies "Language" en klik op "Taal instellen." De "Taal" dialoogvenster opent met een lijst van talen om uit te kiezen.

3 Verwijder het vinkje bij "Chinese" en kies 'Engels' of de gewenste taal, en klik op "OK." Stel "Engels" als standaard door te klikken op de knop "Standaard" na het selecteren van het.

internet Explorer

4 Lanceer Internet Explorer.

5 Klik met de rechtermuisknop op het pictogram 'grenzend aan de werkbalk en kies "Engels" in het menu. Klik op 'Opslaan'.

6 Rechtermuisknop op een lege ruimte in de Internet Explorer. Een pop-up menu opent. Mouse-over de optie 'Codering' en vink de optie "Auto-Select".

Google Search Engine

7 Ga naar Google's Web pagina en klik op het menu "Opties" op de rechter bovenhoek. Kies "Search Settings" uit het drop-down menu.

8 Klik op de "Interface Taal" drop-down menu en kies "Engels." Verwijder het vinkje bij "Chinese" optie in het gedeelte 'zoek taal ".

9 Klik op de knop 'Voorkeuren opslaan', en klik op "OK."