Hoe maak je een flash drive als Memory gebruiken Met Linux OS op een pc

Hoe maak je een flash drive als Memory gebruiken Met Linux OS op een pc


Linux-besturingssystemen te slaan geopende bestanden en programma's in het geheugen van een computer, of RAM. Wanneer het systeem ontbreekt aan voldoende fysiek RAM-geheugen, Linux slaat de aanvullende gegevens over een swap partitie op een harde schijf. U kunt een swap partitie te gebruiken op een USB flash drive in plaats van de harde schijf. Deze methode is vergelijkbaar met de ReadyBoost-functie in Windows Vista en latere versies van Windows. Met behulp van een flash drive als het geheugen van de levensduur van de flash drive afneemt, omdat het flash-geheugen heeft een beperkt aantal schrijfcycli vermogen. Alle bestanden op de flash drive worden gewist.

instructies

1 Steek de stick in de USB-sleuf van de PC.

2 Open een terminal door te klikken op "Applications", "Accessoires" en "Terminal." Typ "mount" in de terminal-venster en druk op "Enter."

3 Kijk voor de naam van het apparaat van de flash drive op de regel met "/ media / disk" of "/ media / USBDisk" in de uitvoer van het commando 'mount'. De naam van het apparaat lijkt op "/ dev / sdb1."

4 Wordt de root-gebruiker door het intikken van "sudo su" op Ubuntu of "su" op andere distributies van Linux. Druk op Enter." Typ uw wachtwoord in en druk op "Enter."

5 Ontkoppel de flash drive door het intikken van "umount / dev / sdb1" in het terminal-venster. Vervang "/ dev / sdb1" met de naam van de flash drive van het apparaat vanaf de opdrachtregel mount. Druk op Enter."

6 Maak een swap partitie op de flash drive door het intikken van "mkswap / dev / sdb1" in het terminal-venster. Vervang "/ dev / sdb1" met de naam van de flash drive van het apparaat vanaf de opdrachtregel mount. Druk op Enter."

7 Activeer de swap geheugen met de hoogste prioriteit door te typen "swapon -p 32767 / dev / sdb1." Vervang "/ dev / sdb1" met de naam van de flash drive van het apparaat vanaf de opdrachtregel mount. Druk op Enter."

8 Controleer of de flash drive is functioneren als swap geheugenruimte door het intikken van "swapon -s" in het terminal-venster. Druk op Enter." Zoek naar de naam van de flash drive van het apparaat in de output van de commando's.