SMART Board Handleiding

SMART Board Handleiding


SMART Technologies zet het SMART Board handleiding online voor een gemakkelijke toegang. De documentatie beschrijft de kenmerken en functies en biedt best practices om u te helpen een meer effectieve presentatie met behulp van deze technologie.

Het leren van de SMART Board Hulpmiddelen

De handleiding beschrijft functies, zoals de Zwevende Hulpmiddelen, die u op verschillende manieren om te communiceren met het systeem. U kunt een markeerstift selecteren om specifieke delen van informatie of jota merkt op dat het systeem zal herkennen als woorden en converteren naar bewerkbare tekst te benadrukken.

Presenteren met een SMART Board

Een SMART Board kunt u uw gedachten en ideeën om te zetten in woorden en foto's die uw publiek kan zien als je spreekt. Toen zij de concepten sneller te begrijpen, kunnen ze gemakkelijker te verteren de informatie die u wilt geven hen op te voeden en te overtuigen hen. Vervolgens kunt u bouwen op dit fundament, zelfs het schrijven van notities op video die u hebt toegevoegd om een ​​concept te illustreren.

Het delen van uw presentatie

Naast uitleg over hoe je een SMART Board gebruiken in een live presentatie, de handleiding beschrijft hoe je je harde werk kunt opslaan en afspelen van de presentatie voor de leden van het publiek die ofwel niet in staat bij te wonen of wilt u de informatie te bekijken waren.