Hoe maak je een nieuw patroon in Adobe Photoshop Maak

Heb je ooit wilde om uw eigen patroonstaal in Photoshop te maken? Het is een vrij eenvoudig proces! Deze tips helpt u op weg.

instructies

Hoe maak je een nieuw patroon in Adobe Photoshop Maak

1 Dupliceer de laag die u wilt het patroon van mkae. Een manier kun je de laag te dupliceren is door te gaan naar laag / Laag dupliceren van het scherm Photoshop.

2 Selecteer de Rechthoekige markies Tool (RM). De RM instrument ziet eruit als een rechthoek gemaakt van stippellijnen. Het deelt de ruimte met de circulaire Marquis Tool.

3 Teken een rechthoek met de Rechthoekige markies Tool rond het gebied dat u wilt om een ​​patroon te maken.

4 Ga naar Bewerken / Define Pattern vanaf de top van de Photoshop-scherm.

5 Typ een naam voor het patroon. Hit OK, dan Ctrl-D om te deselecteren.

6 Selecteer uw Verfemmergereedschap gereedschap uit de verticale werkbalk. Kijk nu naar het controle paneel aan de bovenkant van het scherm. De eerste drop box bevat de keuzes van "nieuwe" en "Patroon." Kies 'Pattern. "

7 Direct aan de rechterkant van het vak dat patroon zegt, zie je een patroon staal. Open te stellen dat pulldown, en je zult zien uw nieuwe patroonstaal als de laatste keuze. Selecteer het.

8 klikt u op de Verfemmergereedschap op uw afbeelding, en zie je nieuwe patroon in actie!

Hints

  • Houd altijd een reserve-bestand van de afbeelding voordat u begint met het maken van aanpassingen.
  • Maak er een gewoonte van het dupliceren van je laag voordat u begint.
  • Het maken van een nieuw patroon zal niet automatisch een nieuwe laag 9one van mijn huisdier peeves), dus zorg ervoor dat u een nieuwe laag te maken. Anders wordt uw imago alleen uw patroon te zijn.