Hoe te verwijderen van een Compaq Presario moederbord

Hoe te verwijderen van een Compaq Presario moederbord


Alle componenten in uw Compaq Presario laptop zijn met elkaar verbonden door het moederbord. Als u wilt uw laptop met nieuwe componenten te upgraden, moet u mogelijk ook de bestaande moederbord te verwijderen en te vervangen door een hoger-end model. Het verwijderen van het moederbord is een lang proces, als je nodig hebt om elk van de andere delen eerst los te koppelen. Zolang je een middag vrij, kunt u het moederbord op uw eigen vervangen zonder het nemen van de laptop naar een service center.

instructies

1 Exit uit enige actieve programma's en zet de Compaq Presario laptop. Verwijder de Presario het netsnoer en eventuele andere apparaten die op de laptop los te koppelen.

2 Sluit het Presario het scherm open en draai de laptop over. Druk de ontgrendeling onder de batterij. Schuif de vergrendeling naar links en trek de batterij uit de Presario laptop.

3 Gebruik een kruiskopschroevendraaier om de schroeven van de plastic covers op de harde schijf, geheugenmodules en draadloze kaart te verwijderen. Trek de plastic deksels en leg ze opzij.

4 Verwijder de schroeven waarmee de harde schijf op het moederbord. Trek de harde schijf uit de behuizing Presario. Til de geheugenmodules uit de Presario en zet ze opzij.

5 Koppel de twee kabels aan beide kanten van de draadloze kaart. Verwijder de schroeven van de draadloze kaart en trek de kaart uit de Presario laptop. Verwijder de schroef die de schijf op zijn plaats en schuif het station uit de laptop.

6 Verwijder de resterende schroeven op de laptop zaak en dan flip de Presario terug over. Open het scherm.

7 Pak de bovenkant van het toetsenbord van de Presario en til het naar u toe. Neem de kabel vanaf de onderzijde van het toetsenbord op het moederbord. Beweeg de kabel vergrendeling clip aan de zijkant en ontkoppel de kabel.

8 Zet het toetsenbord opzij. Koppel de power-knop kabel, videokabel en touchpad kabel die zichtbaar door de metalen deksel moederbord zijn.

9 Verwijder de schroeven waarmee de metalen moederbord kap op zijn plaats. Trek de afdekking van het moederbord. Als je problemen hebt het scheiden van de klep van het moederbord, kunt u schuift het einde van een platte schroevendraaier onder het plaatje en til omhoog.

10 Verwijder de schroef die de spreker op zijn plaats bovenaan in het linker uiteinde van het moederbord. Trek de luidspreker uit de Presario laptop.

11 Koppel de kabel loopt van de koelventilator van de processor op het moederbord. Verwijder de koelventilator schroeven. Trek de koelventilator en de processor uit het moederbord.

12 Verwijder de schroeven aan de boven- en onderkant van het moederbord. Trek het moederbord uit de Compaq Presario.

13 Stel de nieuwe moederbord op zijn plaats als je het vervangen van de component. Bevestig de koelventilator, processor, spreker, metalen deksel en kabels. Sluit het toetsenbord weer en monteer de overige componenten aan de onderzijde van de behuizing.

14 Plaats de batterij terug in de Compaq Presario en macht op de laptop.

Hints

  • Elk van de hardware componenten in uw Compaq Presario laptop is gevoelig voor schade als gevolg van de ontlading van statische elektriciteit. Als u uw nieuwe laptop veilig te houden, moet je jezelf de grond voor het openen van de zaak. Aarding zelf vereist alleen het aanraken van je vingers om een ​​metalen apparaat dat is geworteld op de vloer.
  • Wees voorzichtig bij het verwijderen van de processor. Trek hem recht omhoog en zet het voorzichtig op een stevige ondergrond zodat geen van de pinnen gebogen.