Hoe om te leren Quickbooks Gratis

Hoe om te leren Quickbooks Gratis


Het houden van uw zakelijke rekeningen in orde is en het bijhouden van diverse belastingen kan een zeer gecompliceerde taak, dat is de reden waarom de Quickbooks software bestaat om het proces te automatiseren voor u. Helaas, het leren Quickbooks zonder een goede leermiddel kan net zo verwarrend zijn als het proberen om de accounts op uw eigen te beheren. U hoeft niet om geld te besteden aan goed te leren Quickbooks, echter, want er zijn veel online tutorials gratis beschikbaar.

instructies

1 Open de Quickbooks programma en vervolgens terug te keren naar uw webbrowser. Navigeer naar een gratis online Quickbooks tutorial die begint met basisinformatie (zie bronnen).

2 Lees de inleidende informatie over het begrijpen hoe de boekhouding werkt met Quickbooks. Uitgaan van het eerste voorbeeld en volgen langs in Quickbooks programma met de informatie in de handleiding. Volg de instructies in de handleiding voor het maken van een nieuw bedrijf profiel.

3 Ga door naar de volgende reeks instructies over het opzetten van uw inkomen en declaraties. Volg mee in Quickbooks en het opzetten van je eigen rekening informatie.

4 Lees de volgende paar stappen van de basis-tutorial om te leren over het wijzigen van voorkeuren, zoals omzetbelasting en het opzetten van een payroll. Ga naar een openbare bibliotheek en pick-up een Quickbooks handleiding boek zoals "Quickbooks: The Official Guide ',' Quickbooks. The Missing Manual" of "Quickbooks voor Dummies"

5 Lees de tekst tutorial om je te leren aan te vullen uit de online tutorial. Controleer de grafieken en tabellen in het boek om aanvullende informatie dan wat de online tutorial legt vinden.

6 Toegang tot een Quickbooks forum als willen een functie die niet wordt behandeld in het boek of online handleiding te gebruiken. Meld je aan voor een gebruikersnaam op het forum en dan post een vraag over het probleem dat u ondervindt. Wachten tot een andere gebruiker om een ​​antwoord te plaatsen.

Hints

  • Er zijn verschillende versies van de Quickbooks software beschikbaar is, en elke versie heeft iets andere functies die niet kunnen worden opgenomen in online tutorials. Klik op de "Help" knop in het Quickbooks programma en typ de naam van de functie die u wilt gebruiken als u een verschil tussen de tutorial en wat er op je scherm te vinden.