Hoe de standaard Printing ligt op een Xerox 8560

De Xerox Phaser 8560 solid ink kleurenprinter komt met vele afdrukinstellingen kunnen worden gewijzigd via het bedieningspaneel. Instellingen zoals welke papierlade moet worden gebruikt voor het afdrukken, welk formaat papier in die lade, wat lettergrootte te gebruiken, wat de richting van het papier in de lade moet afdrukken op, en wat de wijze van afdrukken wordt gebruikt kunnen worden ingesteld via het bedieningspaneel panel menu's.

instructies

Paper Handling

1 Druk op de pijl omhoog of omlaag op het bedieningspaneel tot "Printer Setup" is de gemarkeerde optie op het display. Druk op de grote ronde knop OK op het bedieningspaneel om te selecteren.

2 Gebruik de pijlen omhoog / omlaag naar 'Instellingen papierverwerking. " Eenmaal geselecteerd, nogmaals op de OK-knop om dat menu te komen.

3 Gebruik de omhoog / omlaag om de optie die u wilt wijzigen te markeren. Eenmaal gemarkeerd, kunt u op de OK-knop om naar het menu van dat item.

Alle menu-items hieronder worden genavigeerd op dezelfde manier. Markeer de optie met de pijl omhoog / omlaag en OK om de selectie te bevestigen.

Paper Source-kunt u kiezen welke lade moet worden afgedrukt uit.
2-zijdig afdrukken-Kies ofwel in- of uitschakelen om de standaard voor 2-zijdig afdrukken in te stellen.
Lade 1 Setup-Hiermee kunt u selecteren wat papierformaat dat u wilt afdrukken via lade 1. U kunt de vooraf ingestelde of aangepaste selecteren. Als u kiest voor een aangepast, gebruik dan de omhoog / omlaag om de grootte in te stellen, en de links / rechts pijlen om heen en weer te bewegen. Gebruik de knop OK om te bevestigen.
Papiersoort lade 2-Hiermee kunt u selecteren wat papierformaat dat u wilt afdrukken via lade 2. Lade 2 heeft minder opties om uit te kiezen, en zal niet toestaan ​​dat een aantal aangepaste formaten.

postscriptum

4 Druk op de kleine ronde knop Terug totdat u terug naar het hoofdmenu bent. Druk op de pijl omhoog of omlaag op het bedieningspaneel tot "Printer Setup" is de gemarkeerde optie op het display. Druk op de OK-knop op het bedieningspaneel te selecteren.

5 Gebruik de pijlen omhoog / omlaag naar "PostScript-instellingen." Eenmaal geselecteerd, nogmaals op de OK-knop om dat menu te komen.

6 Gebruik de omhoog / omlaag om de optie die u wilt wijzigen te markeren. Eenmaal gemarkeerd, kunt u op de OK-knop om naar het menu van dat item.

Alle menu-items hieronder worden genavigeerd op dezelfde manier. Markeer de optie met de pijl omhoog / omlaag en OK om de selectie te bevestigen.

Afdrukkwaliteit-Hiermee kunt u de afdrukkwaliteit die u wilt afdrukken te kiezen. Dit kunnen foto's, ontwerp en verbeterde.
Afbeelding Smoothing-Hiermee kunt u kiezen of vloeiend beeld niet wordt gebruikt of niet.

PCL

7 Druk op de kleine ronde knop Terug totdat u terug naar het hoofdmenu bent. Druk op de pijl omhoog of omlaag op het bedieningspaneel tot "Printer Setup" is de gemarkeerde optie op het display.

8 Druk op de OK-knop op het bedieningspaneel te selecteren. Gebruik de pijlen omhoog / omlaag naar "PCL-instellingen." Eenmaal geselecteerd, nogmaals op de OK-knop om dat menu te komen.

9 Gebruik de omhoog / omlaag om de optie die u wilt wijzigen te markeren. Eenmaal gemarkeerd, kunt u op de OK-knop om naar het menu van dat item.

Alle menu-items hieronder worden genavigeerd op dezelfde manier. Markeer de optie met de pijl omhoog / omlaag en OK om de selectie te bevestigen.

Font Number-Hiermee kunt u de grootte lettertype dat u wilt gebruiken in te stellen.
Oriëntatie-Hiermee kunt u staand of liggend als de standaard afdrukrichting te kiezen.