Hoe kan ik uitschakelen van Google Safe Search

Hoe kan ik uitschakelen van Google Safe Search


Google's voorkeur pagina kunnen gebruikers instellingen en opties die helpen gebruik maken van zoekopdrachten op de behoeften van de kijker aan te passen. Een van die opties is Google's filtering tool. Deze tool bevat drie filtering opties die uw resultaten volledig zal filteren, met een matige veiligheid, of het zal niet de zoekresultaten filteren op alle. Google's filteren voorkeuren ook filteren en bepalen wat voor soort zoekwoorden en zinnen verschijnen in de zoekbalk van Google.

instructies

1 Klik op 'Voorkeuren' aan de linkerkant van de zoekbalk van de Google-startpagina. U wordt doorverwezen naar de Google-pagina 'Voorkeuren'.

2 Scroll naar beneden tot u de sectie 'Safe Search Filtering "van de pagina te vinden. U ziet drie veilig zoekopties: 'Gebruik streng filter', 'Gebruik Moderate Filtering, "en" Do Not Filter mijn zoekresultaten ".

3 Klik op de "Do Not Filter mijn zoekresultaten" optie om de optie in te schakelen en klik op de "Save Preferences" knop om uw wijzigingen op te slaan.

Hints

  • Zet terug op je Safe Search Filtering als je eenmaal klaar bent met uw zoekopdrachten. Als u jongere kijkers in de buurt, kunnen ze worden blootgesteld aan adult sites als ze het gebruik van internet door zelf, zonder de veiligheid filters.