Hoe de eerste brief Large in Microsoft Word Maak

Hoe de eerste brief Large in Microsoft Word Maak


Paragraaf pauzes, spatiëring en regelafstand zijn manieren waarop u kunt lay-out van uw pagina in Microsoft Word 2013, maar een manier om echt de aandacht trekken en geven een lezer een scherpe uitgangspunt is met een initiaal. Deze stilistische keuze maakt de eerste letter groot in Microsoft Word de punten, iets wat je zou kunnen zien in een kinderboek, maar volledig beschikbaar voor al uw Word-documenten.

Large en In Charge

Klik op de cursor op de lijn of paragraaf waar je wilt een gevallen cap voorzien. Let op dat je niet hoeft om het gedeelte van de tekst te markeren. Klik op het tabblad "Invoegen" en klik vervolgens op het menu "Voeg een initiaal", dat is een kleine knop in het gedeelte Tekst van het lint, met een A en een aantal kleine lijnen. Kies 'Dropped "of" in de marge "voor de initiaal look. U kunt zweven en schakelen tussen de twee opties en zie uw tekst verschuiven iets naar rechts, het selecteren van de degene die het beste bij uw document past.

Stop val en rol

Woord zal een initiaal die overeenkomt met uw huidige lettertype selectie te voegen, maar je hebt meer controle dan dat. Klik op de "Drop Cap Options 'in het menu om het venster" Drop Cap "te openen. Hier kunt u een ander lettertype te kiezen, zoals iets sierlijke om de initiaal opvallen, evenals de lay-out van de initiaal zelf. Voor meer opmaakopties, markeert de initiaal letter, klikt u op het tabblad "Thuis", en gebruik het lettertype kleur, lettertype, of Text Effects knoppen om een ​​opvallende daling van de ontwerpen.