Watermerken Met behulp van PageMaker

Watermerken Met behulp van PageMaker


Watermerken worden meestal geassocieerd met foto's en originele kunstwerken gemaakt in grafische programma's, en je kunt vaak watermerken toe te voegen rechtstreeks vanuit deze programma's. Het maken van een watermerk in PageMaker is een zeer eenvoudig proces. Plaats deze watermerken in plaats van ingevoerde art of achter tekst als grafisch element.

Bestedingen

Veel kunstenaars en fotografen watermerk hun foto's online of in gedrukte bewijzen om dat ze worden gebruikt in niet-erkende wegen bewaren. watermerken toe te voegen op de top van auteursrechtelijk beschermde foto's gebruikt in uw PageMaker document dat ze worden gescand en illegaal worden gebruikt houden. Ook, voeg een watermerk woorden, zoals 'Vertrouwelijk' achter de tekst om een ​​boodschap over te brengen aan uw lezer. Een ander gebruik van watermerken in PageMaker is als design elementen; weer een letter of het symbool in een grote watermerk achter de tekst om een ​​aanraking van kleur toe te voegen aan uw pagina. Bijvoorbeeld, kunt u het "@" symbool veranderen in een watermerk op een pagina die praat over e-mail problemen.

Tekst Achter Tekst

Watermerken achter tekst moet zeer licht zijn, zodat ze niet interfereren met het vermogen van de lezer de tekst lezen. Typ uw watermerk woord in PageMaker en open het palet kleuren. Kies een kleur, dan veranderen de tint aan 5 of 10 procent. Stuur het watermerk aan de achterzijde via het menu Align, en verplaats het achter uw tekst.

Tekst Over Images

PageMaker geen echte watermerken maken via beelden - watermerken gemaakt in grafische programma's zijn bijna transparant, wat betekent dat u het beeld zien door de watermerk, terwijl nog steeds het watermerk ontwerp zien. In PageMaker, creëer je licht getinte tekst en stuur het naar de voorkant van het beeld. Het beeld wordt niet weergegeven door het watermerk, maar je zult nog steeds de auteursrechtelijke bescherming die u nodig hebt. Probeer je afbeelding watermerken vrij klein te houden, zoals een copyright-symbool in de hoek, in plaats van een die het gehele beeld bedekt.

Voorwerpen

Als u een object, zoals een gevulde vorm in PageMaker, kun je het in een watermerk ook. Klik op het object en opent het palet kleuren. Verander de kleur tint van de vulling en lijn 5 of 10 procent, stuur dan de vorm aan de achterkant. Uw tekst is gemakkelijk te lezen op de top van de vorm, terwijl je bij een vleugje kleur toe te voegen aan uw pagina.