Hoe Vergelijk ATI Videokaarten

ATI videokaarten, vervaardigd door Advanced Micro Devices (AMD), is een populaire lijn van computer graphics kaarten, dit kan computersystemen grafisch veeleisende applicaties te draaien. ATI videokaarten variëren van low-end videokaarten om te voldoen aan elementaire graphics nodig heeft om high-end kaarten die de meest recente computer games kan draaien. Sommige ATI kaarten kunnen ook een functie genaamd CrossFire, die het mogelijk maakt meerdere videokaarten het een enkele computer te gebruiken draaien. Het bepalen en vergelijken van de specificaties van videokaarten kan u helpen een weloverwogen beslissing over het kopen van een kaart die past bij uw behoeften.

instructies

1 Ga naar de "AMD: Certified Graphics Card Solutions" (. Zie bronnen) webpagina. De link brengt u naar AMD's officiële grafische kaart vergelijking en productinformatie pagina.

2 Verander de waarden in de keuzelijsten onder "Verfijn resultaten" aan de linkerkant van het venster naar de grafische kaarten die worden weergegeven door verschillende specificaties filteren. Bijvoorbeeld, als je alleen wilt videokaarten die HDMI-uitgang hebben te overwegen, verander de dropdown waarde onder HDMI op "1" De resultaten zullen automatisch worden bijgewerkt met videokaarten die uw keuzes te vervullen.

3 Blader door de videokaart modellen vermeld en vink het selectievakje naast 5 of minder kaarten die u wenst te vergelijken.

4 Klik op de "Vergelijk Geselecteerde items," knop aan de onderkant van de videokaart lijst. Een grafiek zal verschijnen vergelijken van relevante informatie over elke kaart die je zoals geselecteerd als geheugen, CrossFire vermogen en video-uitgangen.

5 Klik op de knop "Terug" om terug naar het vorige scherm te gaan en te vergelijken verschillende videokaarten.

Hints

  • U kunt klikken op de link "View Gepensioneerd Product Lines of oudere modellen" aan de onderkant van de bron link-pagina ook oudere ATI-videokaarten. U kunt op de link "Details" vermeld naast de oude kaarten om technische informatie over elke kaart te bekijken.