Kunt u de Logitech C500 Met Skype?

Kunt u de Logitech C500 Met Skype?


Uw Logitech C500 kunt u communiceren met anderen via een verscheidenheid van instant messaging en video chat programma's, waaronder Yahoo! Messenger, Windows Live Messenger en Skype. Skype is een combinatie van video en voice-communicatie programma waarmee je chatten met andere Skype-leden gratis, niet-leden en voor een vergoeding. Uw Logitech C500 interfaces met de nieuwste versie van Skype via "Video-instellingen" component van het programma.

Logitech C500 Eigenschappen

De Logitech C500 is voorzien van een 1,3 megapixels sensor en is in staat om foto's met een 5MP resolutie rating. De webcam is voorzien van een ingebouwde microfoon en RightLight technologie die de beeldkwaliteit verbetert. De Logitech C500 bevat ook geanimeerde avatars, Logitech Video Effects, die Spice up your video chat-sessies. De Logitech C500 wordt aangesloten op elke beschikbare Universal Serial Bus-poort aan de zijkant, voor- of achterkant van uw laptop of desktop computer.

Toegang tot Webcam-instellingen

Sluit de webcam op uw computer, als u dat nog niet heeft gedaan. Uw computer zal de Logitech C500 detecteren en te laden bestuurders van de webcam. Het is belangrijk om toegang te krijgen tot de instellingen van de webcam van Logitech C500 om ervoor te zorgen dat het apparaat goed werkt voordat u de webcam in Skype. Klik op "Start", "Alle programma's" en klik op de "Logitech" map. Klik op "Logitech Webcam Software" om de toepassing te starten. Als uw Logitech C500 webcam bevat het modelnummer begint met "1", klikt u op "Start", "Alle programma's" en klik op de "Logitech" map. Klik op de map "Logitech Webcam Software" en vervolgens op "Logitech Webcam Software" om de toepassing te starten. Klik op 'Quick Capture. "Als je jezelf in de webcam venster Logitech C500, is de webcam goed werkt. Sluit de applicatie. Als je jezelf niet ziet, controleer dan of de USB-kabel van de Logitech C500's goed is aangesloten op een USB-poort en indien nodig te wijzigen USB-poorten. Herstart de computer en test de webcam opnieuw. Uw computer kan het stuurprogramma de Logitech C500's opnieuw te installeren - dit is in orde.

Toegang tot Skype-instellingen

Klik op "Start", "Alle programma's" en klik op de map "Skype". Klik op "Skype" om de video / voice chat applicatie te starten als je eenmaal hebt geverifieerd uw Logitech C500 webcam goed werkt. Klik op "Extra" en "Opties." "Skype - Opties" dialoogvenster te openen. Klik op "Video-instellingen." Je zult jezelf in de webcam-venster in het rechterpaneel van de open dialoog box. Klik op "Audio-instellingen" om uw Logitech C500 ingebouwde microfoon. Klik op de pijl naast 'Microphone' naar 'Logitech C500 "selecteren als deze nog niet is gespeeld. Klik op 'Opslaan' om de instellingen van uw webcam te accepteren. Uw Logitech C500 is nu klaar voor gebruik met Skype.

Probleemoplossen

Als Skype ontdekt een probleem met uw Logitech C500 terwijl de applicatie is het opzetten van het apparaat, zal de applicatie u op de hoogte met een 'Skype kon het niet vinden van een webcam "fout. Controleer uw webcam USB-kabel-aansluiting en indien nodig te wijzigen USB-poorten. Soms is een van de USB-poorten van uw computer de webcam niet herkennen en geven het signaal van het apparaat te Skype. Herstart de computer en test de webcam weer binnen Skype na het inschakelen van USB-poorten.