Hoe maak je een PDF-bestand in Outlook invoegen

Samen met slechts woorden aangedreven bericht verzenden email biedt de mogelijkheid om materialen hechten ook. Bij het gebruik van Microsoft Outlook e-mail te sturen, bevestigt portable document format, of PDF-bestanden rechtstreeks naar de berichten. Deze universeel te openen bestanden kan de Outlook-bericht te vergroten, maar zijn een ideale manier om informatie over te dragen, zonder te plakken in het lichaam van de e-mail.

instructies

1 Open Microsoft Outlook. Klik op de link "Mail" in de linkerbenedenhoek van de werkruimte als de post weergave is niet al te zien in het belangrijkste gedeelte van de werkruimte.

2 Klik op de "Nieuwe E-mail" knop aan de linkerkant van het lint.

3 Typt u de naam van de ontvanger, of klik op de "To" knop en zoek de naam door de lijst met contacten. Vul het "Subject" lijn en typ eventuele aanvullende informatie in het lichaam van de e-mail box.

4 Klik op de "Attach File" knop in het midden van het lint van het venster. Blader naar de PDF te bevestigen.

5 Dubbelklik op de naam PDF-bestand naar de browse venster te sluiten en terug te keren naar het venster "Untitled-Message". Let op de "Attached" veld wordt nu de PDF, betekent het in de e-mail wordt geplaatst.

6 Klik op de knop 'Verzenden'. Afhankelijk van de grootte van het PDF-bestand, kan het even duren om te verschijnen in de map "Postvak Uit".