Hoe kan ik meerdere subnetten Met Static Routing Sluit

Subnetten worden gebruikt om meer rijstroken voor inkomend en uitgaand verkeer te maken op een lokaal netwerk. Het verkeer onderhandeld tussen uw netwerk en externe netwerk apparaten kunnen worden beheerd door meerdere routers, in plaats van een inrichting met de taak van het beheren van het verkeer van uw netwerk. Met de hulp van een statische routing pad, kunt u meerdere subnetten te combineren in uw netwerk.

instructies

1 Sluit uw primaire router op uw modem via Ethernet-kabel. Sluit het ene uiteinde van de kabel in de "WAN" poort aan de achterzijde van de router, en sluit het andere uiteinde van de kabel in de Ethernet-poort van uw modem. Sluit de "WAN" poort op elk van uw secundaire routers naar de "LAN" poorten op uw primaire router, via Ethernet-kabel.

2 Sluit uw primaire router op uw computer via een Ethernet-kabel. Sluit het ene uiteinde van de kabel in een van de "LAN" poorten van de router en sluit het andere uiteinde van de kabel in de Ethernet-poort op het netwerk van de computer.

3 Log in op uw primaire router van uw computer. Start een webbrowser op uw computer, en typ interface-adres van de router in de adresbalk van uw browser. Het adres wordt gewoonlijk op de onderzijde van de router.

4 Voer uw router "Setup" of "Configuratie" menu, en selecteer de optie "Advanced Routing". Stel "Operating Mode" of "Routing Mode" van uw router om "Gateway." Je moet configuratieopties voor elk van de verbonden routers.

5 Stel elke router subnet mask op "255.255.255.0." Stel IP-adres van elke router in de juiste volgorde, gebaseerd op het adres router de primaire's. Het adres wordt op de onderzijde van de router. Het laatste cijfer in het adres moeten toenemen door een, bij elke volgende router. laatste cijfer van de tweede router moet "2," zijn en het laatste cijfer van de volgende router moeten de "3", bijvoorbeeld 192.161.254.1, 192.161.254.2, 192.161.254.3 zijn.

6 Open de "Network Administrator" of de optie "Administratie" in de router, en selecteer vervolgens de optie of "Commando's" "Scripts". Type "# Laat de hele 192.168.0.0/16 blok te worden doorgestuurd via de router iptables -I FORWARD -s 192.168.0.0/16 j ACCEPT" in de "Scripts" of in het veld "Commando's", en vervolgens uw wijzigingen op te slaan.

7 Log in op elk van uw secundaire routers, met behulp van de IP-adressen die u hen toegewezen in Stap 5. Geef elke router "Advanced" routing menu, en stel hun "Routing Modes" op "Router." Sla de wijzigingen in de configuratie van uw netwerk te voltooien.