Hoe maak je een pen met Photoshop

In het echte leven, tekenen met een pen vereist slechts grijpen één uit een busje of een bureaulade. Hoewel dit niet mogelijk, met een gewone computer en toetsenbord, grafische software programma's zoals Adobe Photoshop maken die een replica van een pen bijna even snel. Met Photoshop tekening tools om een ​​tekening instrument van je eigen te maken, of u nu een standaard stok pen of iets kleurrijker te maken, zoals een gel pen.

instructies

1 Open Adobe Photoshop. Klik op het menu "Bestand" en selecteer "Nieuw." Enter "myPen" in het vak "Naam". Voer de afmetingen van de pen doek, zoals "7" en "2" respectievelijk in de "breedte" en "hoogte" in. Selecteer "inch" voor elke drop-down menu. Klik op de knop "OK".

2 Klik met de rechtermuisknop op het pictogram vormen in de buurt van de bodem van de kolom 'Extra'. Het pictogram ziet eruit als een grijs vierkant, grijze cirkel, grijze ster of lijn. Selecteer "Rounded Rectangle Tool" van de fly-out menu.

3 Klik in het vak 'Kleur' ​​in de werkbalk aan de bovenkant van de werkruimte. Selecteer een kleur voor de loop van de pen, zoals blauw of zwart. Klik op 'OK'.

4 Plaats de cursor op het vakje "myPen". Houd de linkermuisknop ingedrukt en sleep over de lengte van de pen te trekken. Laat ongeveer een duim van de lege ruimte aan de ene kant van de pen voor de penpunt.

5 Klik met de rechtermuisknop op het pictogram vormen opnieuw en selecteer "Custom Shape Tool" van de fly-out menu. Open het menu "Shapes" aan de bovenkant van het werkgebied en kies de holle driehoek vorm, niet de vaste driehoek.

6 Verander de box "Color" naar een lichtgrijze kleur verf. Klik en sleep de muis om de driehoek punt van de pen te vormen. Sleep indien nodig de punt dus is verankerd aan een van de uiteinden van de pen.

7 Open het menu "Vormen" en klik op de vaste driehoek. Verander de box "Kleur" om de inkt van de pen aan te passen. Teken een driehoek die past in het uiterste puntje van de holle driehoek die u zojuist bevestigd aan het schrijven eind van de pen om de pen grafische voltooien.

8 Klik op het menu "Bestand". Klik op 'Opslaan als. " Kies een extensie in het menu "Format" en klik door elke Photoshop-opties zoals afvlakking lagen in een JPG. Klik op de knop "Opslaan".