Hoe Mac Afbeelding bestanden naar een stick

Hoe Mac Afbeelding bestanden naar een stick


Een thumb drive is een kleine opslag apparaat met behulp van Flash-geheugen die wordt aangesloten op de USB-poort van een computer. Op het moment van publicatie, de meeste USB-sticks te slaan tussen de 2-32 gigabytes aan gegevens, hoewel sommige modellen kunnen tot 256 GB. Hun opslagcapaciteit en de geringe afmetingen - ongeveer de grootte van een menselijke duim - maakt ze ideaal voor het opslaan en transporteren van back-up bestanden van uw computer. Overbrengen van beeldbestanden, of andere bestanden, van uw Mac naar een thumb drive kan worden gedaan door te slepen en neer te zetten in het Finder-venster.

instructies

1 Sluit de thumb drive op uw Mac door deze in een vrije USB-poort.

2 Klik op het icoon "Finder" op het dashboard aan de onderkant van het scherm, of klik op een leeg gebied op uw bureaublad om de Finder te activeren.

3 Klik op het menu "Bestand" en selecteer "Nieuw Finder-venster."

4 Zoek uw beeldbestanden in het Finder-venster. U kunt navigeren naar de map met de afbeeldingen, of selecteer "All Images" aan de linkerkant van het venster.

5 Selecteer de beeldbestanden die u wilt overbrengen naar de USB-stick. Om meerdere afbeeldingen te selecteren, houdt u de toets "Command" ingedrukt en klik op de afbeeldingen.

6 Sleep de beelden naar de thumb drive onder "Devices" aan de linkerkant van het Finder-venster.

7 Klik op de eject knop naast de thumb drive in Finder zodra de overdracht is voltooid. Dan veilig verwijderen van de USB-stick uit de USB-poort.

Hints

  • Als een beeld wordt weergegeven in een webbrowser of in een toepassing zoals iPhoto of Word, kunt u gewoon de foto van de toepassing in de thumb drive in Finder slepen.