Het overslaan van Host Door Host Timeout

Het overslaan van Host Door Host Timeout


Zorgvuldig beheer van gastheer-time-out periodes balanceert netwerkbeveiliging behoeften systeem toegankelijkheid voor gebruikers. Query probeert te wijten aan een inactieve gastheer, of het aansluiten tijdens een time-out periode, zal resulteren in een netwerk zoekfuncties overslaan van de mislukte host. Host timeouts kan genereren toegang ontzegd en sloeg gastheer fouten.

Oorzaken van overgeslagen Hosts

Wanneer een netwerk sonde meldt dat het overslaan van een gastheer, zal het niet blijven proberen om te pingen of contact opnemen met die host. Hosts zal worden overgeslagen als ze lijken een subnet broadcast-adres zijn. Dit gebeurt wanneer de hostnaam niet kan worden opgelost. Met behulp van een onjuiste naam voor een op naam gebaseerde gastheer zal fouten genereren. In "Shell Scripting", zegt Steve Parker, "het is niet ongewoon om de namen en IP-adressen van alle andere cluster nodes in de lokale / etc / hosts bestand op te nemen." Dit laat gebruikers die toegang hebben tot de hosts-bestand voor één server de juiste namen en IP-adressen van de andere hosts. Elke naam gastheer kan worden berecht op hun beurt. Het systeem zal doorgaan naar de volgende gastheer als het een denial of service fout ontvangt, tot het einde van de lijst bereikt.

Dynamic Access

Dynamische toegangscontrole levels (ACL's) gebruiken verificatie door elke gebruiker, terwijl ze zijn aangesloten op een host. Dynamische toegang vereist het configureren van de toegang in te schakelen commando op een per-gebruiker basis. Als gastheer overslaan voorkomt dat de gebruiker met behulp van telnet verbinding te maken met de open router, kunnen gebruikers geen toegang tot de dynamische access point. Als de host server eist vergunning en de gebruiker het niet heeft, zullen de gebruikers het overslaan van gastheer kennisgeving ontvangen.

Netwerk veiligheid

Het overslaan van Host Door Host Timeout

Closing hostsessies zijn als het sluiten van het open raam waarlangs hackers kunt invoeren.

Korte time-out periodes hostsessies beperking van de tijd waarin hackers die sessie kunnen gebruiken om toegang te krijgen tot het netwerk. Het overslaan van een gastheer verhindert de toegang van alle websites of netwerkverbindingen op die host. Overslaan van de gastheer voor een malware plaats voorkomt activering van kwaadaardige software. Host integriteit controle bepaalt of een hacker maatregelen ter bescherming van de gastheer heeft geschonden. Host verbindingen kunnen worden gedood door het bewaken van de software of de beheerder als de beveiliging wordt geschonden. Host identiteit protocollen (HIP) bevestigen de identiteit van alle hosts op een netwerk. HIP zoekopdrachten overslaan hosts die time-out tijdens de controle pogingen.

timeout Properties

De 'close () "methode eindigt een groot exemplaar. De time-outperiode wordt bepaald door de "CloseTimeout" eigendom in de "ServiceHostBase." Volgens de "Programming WCF Services" door Juval Löwy, "standaard, zal de host blokkeren gedurende 10 seconden te wachten op Close () om terug te keren en zal doorgaan met de uitschakeling na die time-out is verlopen." Tijdens de buurt time-out periode, de gastheer zal weigeren om alle binnenkomende verzoeken om informatie of verbindingen te accepteren.