"D: \ autorun.inf" werd geblokkeerd voor uw veiligheid

Oudere computergebruikers zou romantiek het tijdperk van de computers die relatief virusvrij waren. Als computers zich op diskettes aan computers te laden, virussen waren minder vaak of helemaal ongehoord. In 2011, virussen zijn groter in aantal, maar misschien makkelijker op te sporen. Original equipment manufacturers pakket computers met anti-virus software en Microsoft maakt een gratis security suite genaamd Windows Security Essentials. Toch zijn deze programma's voortdurend evolueren en veranderen, en kunnen fouten in algemene bestanden die autorun.inf bevatten detecteren.

over Autorun.inf

Microsoft Windows geprogrammeerd intuïtief, en wel op een aantal manieren. Windows houdt een register van de bestanden die je opent zodat het weet welke programma's draaien welke bestanden, en het leest ook auto run bestanden van schijven of USB-drives om te weten wat te doen als bepaalde media wordt geplaatst. De meeste cd of dvd-rom-schijven bevatten een autorun.inf-bestand dat Windows wat te doen met de schijf vertelt: welk programma te lanceren, bijvoorbeeld. Dit bestand is vaak, bijna universeel, dus je kunt het niet stoppen verschijnen of worden gedetecteerd door anti-virus software.

Beveiligingssoftware Aen Autorun.inf

De meeste - maar niet alle - beveiligingsprogramma's scannen apparaten en cd's of dvd's wanneer u deze aansluit op of plaats ze in uw computer. Ook de meeste computers wijzen de CD of DVD drive de letter "D", dus de "D: \ autorun.inf" is een bestand dat op een CD of DVD. Bekende virussen gebruiken autorun.inf om computers in te voeren, zodat de beveiliging programma fabrikanten actualiseren van de virusdefinitie bestanden naar "autorun.inf" als een potentieel gevaarlijk bestand op te nemen. Het probleem is dat een slechte "autorun.inf" voorkomt dat alle niet-bedreigende bestanden van laden; uw virus software is gewoon op zoek voor u, maar dit kan lastig worden.

uitzonderingen

De eenvoudigste manier om te werken rond de fout om het te negeren. Met Microsoft Security Essentials, bijvoorbeeld, kun je gewoon klikken op "Toestaan" om Windows proces het bestand normaal te laten. Met Norton of McAfee-producten kunt u soortgelijke uitzonderingen instellen. Sta alleen bestanden van bekende, betrouwbare fabrikanten. Als je gewoon een DVD of CD van een bedrijf weet je hebt gekocht, wees niet bang van het toestaan ​​van het bestand uit te voeren zijn.

Schakel Autorun

Hoewel de auto run - of automatisch afspelen - versnelt het proces van de lancering van programma's vanaf een cd of dvd, is het niet nodig om deze programma's te draaien. aandrijving: U kunt de functie in Windows, dat Windows wordt geladen autorun.inf stopt op alle schijven die u in de D uit te schakelen. Microsoft heeft een Fixit geautomatiseerd programma om autorun of uit te schakelen - aangezien het proces is vrij complex voor basisvaardigheden op de computer gebruikers, en een speciale support pagina voor de auto-run programma's op Microsoft.com.