iMac Print Problemen in Photoshop Elements 8

iMac Print Problemen in Photoshop Elements 8


Adobe Photoshop Elements wordt vereenvoudigd fotobewerkingsprogramma voor degenen die niet de volledige functionaliteit van Photoshop nodig hebben. Elements kunt u eenvoudig digitale foto manipulaties, zoals vergroten of verkleinen, bijsnijden en het aanpassen van de blootstelling in geselecteerde gebieden van de foto te doen. Je krijgt veel van de functies van de deluxe foto-editing software tegen een veel lagere prijs. De vereenvoudigde interface en gestroomlijnde instrument selectie te maken Elements gemakkelijker te gebruiken, dus je hoeft niet naar een grafisch expert te zijn om het te beheersen zijn. Als je problemen hebt met afdrukken vanuit Photoshop Elements met je iMac, gebruiken deze stappen om het probleem op te lossen.

Update uw printerdrivers

Controleer of uw printer drivers zijn up to date. Voer "printerdrivers" plus het merk van uw printer in een zoekmachine. U ontvangt een link naar de website Ondersteuning en Drivers voor het merk van uw printer te vinden. Ga naar de website en voer het modelnummer van uw printer. Download en installeer de voorgestelde bestuurders.

Kies een kleur ruimte

Zorg ervoor dat de kleurruimte is ingesteld op sRGB voor zowel Photoshop Elements en de foto die u wilt afdrukken. Ga naar "Edit" en "Color Settings". Onder "Werken Spaces" selecteert u "sRGB IEC61966-2.1." Selecteer vervolgens "File" en "Print" en zet de "Color Management" optie "sRGB IEC61966-2.1."

Herstart Adobe Elements

Sla je werk als je nog niet hebt gedaan. Druk op de "Command" plus "S" of "File" en "Save." Stoppen met Adobe Photoshop Elements door te drukken "Command" plus "Q." Herstart Elements en probeer het opnieuw afdrukken.

Duidelijk uw werkschijf

Een probleem met Elements kan betekenen dat je werkschijf vol is. Afsluiten en start de computer opnieuw op te starten. Relaunch Elements en probeer opnieuw af te drukken.

Reset voorkeuren

Stel uw voorkeuren bestand. Druk op "Ctrl" plus "Alt" plus "Shift" onmiddellijk nadat u Elements te lanceren. Er wordt een dialoogvenster geopend met de vraag of u wilt uw voorkeuren te verwijderen. Klik op "Yes" en laat Elements te openen. Veel fouten in Elements het gevolg zijn van corrupte voorkeuren bestanden.