Hoe TS video's met Nero Burn

Hoe TS video's met Nero Burn


TS Video-bestanden zijn het video-object-bestanden (VOB-bestanden) dat de inhoud van de map "Video_TS" op een video-dvd omvatten. Als de TS-Video-bestanden worden gekopieerd en opgeslagen op een alternatieve locatie, zoals de harde schijf of een flash drive, kan de TS-Video-bestanden worden gebruikt om de DVD op een lege schijf met Nero Burning ROM recreƫren. Wanneer een DVD-Video-project is gemaakt in Nero Burning ROM, worden de 'AUDIO_TS "en" Video_TS "mappen automatisch aangemaakt in de DVD-project, en ze zijn klaar om de TS video bestanden te ontvangen.

instructies

1 Klik op "Start" en selecteer "Alle programma's."

2 Klik op de "Nero" map, klik vervolgens op de link "Nero Burning ROM" om de Nero Burning hulpprogramma te openen.

3 Klik op "DVD" van de drop-down box in de linker bovenhoek van het menu "New Compilation".

4 Klik op de "DVD-Video" optie in het linkervenster selectie.

5 Controleer of de checkbox "Joliet" is aangevinkt in het tabblad "ISO" en kies de "ISO 9660" karakter te stellen als dit nog niet is geselecteerd.

6 Klik op het tabblad "Label".

7 Typ een naam voor de nieuwe DVD-video project in de "ISO 9660" invoerveld in het gedeelte "Volume Label".

8 Klik op de knop "Nieuw". Het venster Nieuwe compilatie project zal openen, en twee mappen worden gecreƫerd in het linker navigatievenster: ". Video_TS '' AUDIO_TS" en

9 Dubbelklik op de map "Video_TS" om het te openen en maken het actief is. In de ruiten aan de verste links, is een bestand navigator weergegeven voor het navigeren en het vinden van bestanden op de harde schijf.

10 Navigeer naar de TS Video bestanden op de harde schijf en selecteer alle videobestanden.

11 Sleep van de TS video bestanden van de harde schijf, dan vallen ze in de "Video_TS" project map aan de linkerkant van het Nero-interface. Vergelijk het project map naar de map op de harde schijf. Als sommige van uw gewenste bestanden niet zijn opgenomen, slepen en neerzetten van de ontbrekende bestanden in de map "Video_TS".

12 Plaats een lege dvd in de dvd-brander.

13 Klik op de knop "Burn" op de bovenste navigatiebalk van Nero. Het venster "Burn Compilation" wordt geopend.

14 Controleer de "Write" checkbox in het venster Compilatie branden, klik op de knop "Burn" op de rechterkant van het venster. De video-DVD-schijf branden.

15 Klik op "Finish" om het branden venster te sluiten wanneer de dvd is voltooid.

16 Verwijder de dvd uit de brander en de video af te spelen op een standaard DVD-speler.