Hoe maak je een MacBook Pro Card luchthaven verliest Connectivity Fix

Hoe maak je een MacBook Pro Card luchthaven verliest Connectivity Fix


De Apple Macbook Pro laptop is voorzien van een ingebouwde AirPort-kaart, waarmee u draadloos verbinding maken met Wi-Fi-netwerken in uw omgeving. Je kan met tussenpozen ervaren een verlies in connectiviteit. Dit kan worden veroorzaakt door het opnieuw starten van het netwerk, of kan als gevolg van problemen met uw Airport-kaart. Als alternatief zou je verbindingsproblemen worden veroorzaakt door conflicterende instellingen van het apparaat in parameter RAM-geheugen van de computer, ook wel bekend als PRAM, en moet mogelijk opnieuw worden ingesteld. Als u nog steeds problemen met de verbinding te ervaren is er mogelijk een probleem met uw Airport-kaart, en het zal moeten worden vervangen. Maar maak je niet bereiken voor uw portemonnee, totdat je hebt geprobeerd deze stappen voor probleemoplossing.

instructies

Restart AirPort

1 Klik op het icoon "Airport" aan de bovenkant van het scherm, en selecteer "Open Network Preferences" uit het drop-down menu. U kunt ook op het pictogram "Apple" in de linkerbovenhoek van het scherm en selecteer "System Preferences" uit het drop-down menu. Klik op het pictogram "Network".

2 Klik op de "Turn AirPort Off" knop en klik op 'Turn AirPort On "om het programma opnieuw te starten. Klik op de knop 'Geavanceerd' en klik op uw draadloze netwerk in de lijst. Klik op de knop - om het netwerk te verwijderen, en klik op "" "OK."

3 Klik op het icoon "Airport" aan de bovenkant van het scherm en selecteer uw netwerk in de lijst. Voer uw wachtwoord in en klik op "Join."

Reset PRAM

4 Klik op het pictogram "Apple" aan de bovenkant van het scherm en selecteer "Afsluiten" uit het drop-down menu. Klik op "Afsluiten" in het dialoogvenster.

5 Druk op de "Power" knop op uw computer en houd "Command", "Option", "P" en "R" op hetzelfde moment voordat het grijze scherm verschijnt.

6 Houd de toetsen ingedrukt totdat de computer opnieuw opgestart en het opstartgeluid wordt afgespeeld. Laat de toetsen.