Kunt u veranderen wat Screen mensen zien wanneer ze zich aanmelden uw WordPress blog?

Kunt u veranderen wat Screen mensen zien wanneer ze zich aanmelden uw WordPress blog?


WordPress is een blogging platform, maar het heeft ook een content management systeem dat in staat het creëren van volwaardige zakelijke en persoonlijke websites geworden. In feite, omdat WordPress zo populair is geworden, ontwikkelaars hebben verlengd het zo dat bijna elke Web design moet kunnen worden beantwoord tijdens het maken van een site. Daartoe is het van essentieel belang dat de "blog" pagina niet altijd de standaard startpagina voor elke site geworden. Het is een eenvoudig proces om de startpagina naar een andere pagina in uw "pagina's" lijst te wijzigen.

De taak van het veranderen van het scherm dat een gebruiker ziet onmiddellijk na het inloggen is complexer omdat deze gepersonaliseerde versies van het dashboard. Schermen kan worden aangepast met behulp van een plug-in of door het veranderen van de redirect code in de wp-login.php bestand.

Inloggen Configurator Plug-in

Inloggen Configurator is een goede optie als je wilt om te controleren wat pagina die gebruikers zien na het inloggen. Zodra u de plug-in hebt geïnstalleerd, kijk onder "Instellingen" om een ​​nieuw menu voor "Login Configurator" dat opties zoals het dwingen van bezoekers om in te loggen, het beschermen van de RSS-feed en een whitelist voor URL bevat te vinden. Aan de onderkant van de lijst met opties is een klein vakje voor een login redirect. Check it en typ de URL waarop u wilt gebruikers omleiden na het inloggen. Klik op "Save Settings" onder en uw wijzigingen worden van kracht.

Sidebar Inloggen Plug-in

De Sidebar Inloggen geeft u meer opties dan sommige van de andere oplossingen. Na het installeren en activeren van deze plug-in, krijg je een widget in "Appearance"> "Widgets" die je kunt slepen en neerzetten aan een zijbalk te vinden. De Sidebar Inloggen standaard neemt je mee terug naar de pagina die u bekeek toen u ingelogd. Om deze instelling te wijzigen, op zoek naar een nieuwe "Sidebar Login" menu-item in het gedeelte 'Uiterlijk' van uw dashboard. Sidebar Inloggen kunt u een URL voor de omleiding te kiezen, nadat zowel de login en het afmelden. Het geeft je de kracht om de widget te personaliseren om aan te tonen de gebruikersnaam van de gebruiker eenmaal ingelogd, en het een "Wachtwoord vergeten" link, maar ook zal laten zien. Sidebar Inloggen is een grondige oplossing voor het omleiden van een gebruiker na het inloggen.

Simple Inloggen Redirect Plugin

Simple Inloggen Redirect is een plugin dat dit doel bereikt in een zeer eenvoudige manier. Na het installeren van de plugin en te activeren, ga naar "Appearance"> "Widgets" en sleep de Simple Log widget aan uw zijbalk. Vouw de widget om de instellingen te zien. De widget biedt u meerdere pagina's op "redirect" gebruikers een keer hebben ze ingelogd: Administratie paneel, Site hoofd, Actual pagina en een "Custom" keuze die u toelaat om een ​​pagina te halen in uw site. Er is echt geen eenvoudigere manier om gebruikers dan Simple Inloggen omleiden.

Peter's Inloggen Redirect Plugin

Peter's Inloggen Redirect iets doet geen van de andere redirect plug-ins te doen: Hiermee kunt u een specifieke omleiding voor specifieke gebruikers en / of functies in te stellen. Peter's Inloggen Redirect doet niets, behalve redirects, maar het doet ze heel goed. Het menu Opties kan worden gevonden op "Settings"> "Login Omleidingen." U kunt omleidingen ingesteld voor zo weinig of zoveel gebruikers als je zou willen, omdat de laatste optie is "Alle andere gebruikers," waarmee u een omleiding kunt instellen voor "iedereen." Peter's Inloggen Redirect is een eenvoudige en effectieve plug-in die precies doet wat het zegt dat het zal doen.