Hoe een administratieve fout in Witcher Fix

De "Witcher" is een personal computer role-playing game met een zwaar verhaal gedreven spel te spelen met een sterke nadruk op de keuze en gevolg. De setting is donker en grimmig en veel keuzes in het spel te dwingen de speler om te kiezen tussen de minste van twee kwaden, vaak niet het zien van de volledige grauwe resultaten van die keuze pas veel later in het spel. De eerste release van het spel was onstabiel en vereist een aantal plekken op te helderen-game stoppen bugs en fouten. Een fout met betrekking tot beheer rechten van de systeembronnen voorkomt dat het spel van de installatie of het goed werkt.

instructies

1 Verwijdert u het spel volledig van de harde schijf. Gebruik de Windows uninstaller onder "Programma's en onderdelen" in het configuratiescherm. Handmatig verwijderen van zal later problemen veroorzaken.

2 Herstart de computer. Dit zal duidelijk uit alle tijdelijke bestanden die kunnen interfereren met een verse installatie.

3 Installeer het spel van de DVD. Toen hem werd gevraagd om een ​​installatie van bestemming, kies een alternatieve locatie buiten de map "Program Files". Maak een nieuwe map in de buurt van de hoofdmap van het station, of installeer het spel op een tweede harde schijf als die beschikbaar is.

4 Download de officiële patches voor het spel. De nieuwste toevoeging op het moment van publicatie, is patch 1.5. Oudere versies van het spel kan nodig zijn om de patches in de aanloop naar de actuele versie te downloaden. Raadpleeg de patch notes voor specifieke instructies over versie compatibiliteit. Installeer elke patch in orde is.

5 Klik met de rechtermuisknop op de gedownloade patch bestanden en selecteer "Als administrator uitvoeren." De patch zal lopen met een volledige set van adminrechten, helpen om een ​​beschadigd-update te voorkomen. Herhaal deze procedure voor alle gedownloade patches. Sommige plekken zijn zeer groot en kan een tijdje duren om toe te passen, afhankelijk van de snelheid van uw computer.

6 Download de Tages installer en voer het uit. Tages is anti-piraterij software die kunnen interfereren met de legitieme games, voorkomen dat ze worden uitgevoerd. Aangezien Tages is een bestuurder en niet een applicatie, kan het moeilijk zijn om handmatig te verwijderen. Het downloaden van de installer maakt het gemakkelijk om te zeggen of de driver is geïnstalleerd, te verwijderen indien het is. "The Witcher" 1.5 patch verwijdert de noodzaak van Tages, zodat het veilig kan worden verwijderd om verdere storingen te voorkomen. Als de Tages installatieprogramma vraagt ​​of u wilt verwijderen, bevestigt u de keuze en herstart. Als het programma vraagt ​​of u wilt Tages installeren, klik annuleren als Tages reeds uit het systeem verwijderd.

7 Start het spel door met de rechtermuisknop te klikken op de snelkoppeling en kiezen voor "Als administrator uitvoeren". Het spel zal draaien met volledige administrator rechten, waardoor verdere conflicten te voorkomen.

Hints

  • De patches en updates voor het spel kan leiden tot eerdere opgeslagen spellen onverenigbaar zijn, waarbij u om het spel te starten vanaf het begin.