Windows Small Business Server 2008 Requirements

Windows Small Business Server 2008 Requirements


Windows Small Business Server (SBS) 2008 biedt bedrijven met een suite van server-applicaties voor Internet en Intranet-diensten. Microsoft biedt deze server suite voor groeiende bedrijven als een betaalbare manier om alle noodzakelijke server applicaties zonder de aanschaf van hen één voor één. Voor de installatie van SBS 2008, moet de server computer hardware-eisen te voldoen.

bewerker

De server processor op uw machine geeft de computer met de rekenkracht van de server functies uit te voeren. Daarom wordt de processor de "hersenen" van de machine. Microsoft raadt een 2 gigahertz processor om de Small Business Server 2008 te ondersteunen functies. De eis processor is voor 32-bits processors en 64-bits processors.

Geheugen

Computer geheugen werkt rechtstreeks samen met de server processor. Willekeurig toegankelijk geheugen (RAM) wordt beschouwd als de "vluchtige" opslag. Dit betekent dat wanneer u de server uitschakelt, de opgeslagen in het RAM informatie verloren gaat. De aanbevolen hoeveelheid geheugen SBS 2008 ten minste 4 gigabyte. Microsoft SBS 2008 ondersteunt tot 32 gigabyte aan RAM-geheugen.

Harde schijf

Server harde schijven zijn meestal schijven met grote capaciteit, omdat ze genoeg opslagruimte voor documenten netwerk van gebruikers nodig hebben. De SBS 2008-besturingssysteem moet 60 gigabyte aan vrije ruimte voor het besturingssysteem. Dit cijfer is alleen voor de SBS 2008 server bestanden van het besturingssysteem. Als de netwerkbeheerder wil extra software te installeren, is meer schijfruimte vereist.

netwerk Componenten

Sinds de SBS-server bevat netwerkdiensten, het systeem als gastheer van de SBS-software vereist een netwerkkaart en een internetaansluiting voor server-updates. Als het bedrijf nodig heeft fax diensten, is een modem en telefoonkabel is aangesloten op een stopcontact nodig. Windows SBS 2008-netwerk ondersteunt klanten met Vista en Windows XP besturingssystemen. Windows Mobile-gebruikers kunnen ook gebruik maken van de SBS-diensten.