Hoe te Sites om geld online zoeken

Geloof het of niet, er zijn mensen in deze wereld die zal betalen om marktonderzoeken online te doen. Er zijn ook mogelijkheden om producten uit te proberen en om geld of prijzen te winnen uit marktonderzoek sites. Hier zijn een aantal grote middelen naar sites die eigenlijk niet te betalen en zijn legitieme mogelijkheden als je geïnteresseerd bent in het doen van onderzoek en het uitproberen van producten en aanbiedingen zijn te vinden.

instructies

1 Ga naar websites als surveystar.blogsource.com, katieshugs.com of itsfree.proboards43.com. Deze websites zijn samengebracht vooral gezet door het werk-at-home moeders die verschillende manieren om geld te verdienen of probeer producten op het web, willen die informatie met anderen te delen en willen hun inkomen door middel van verwijzingen te maximaliseren hebben ontdekt. Zelfs eHow biedt u de mogelijkheid om online geld te verdienen.

2 Doe eerst wat zorgvuldige lezing. Neem uw tijd op zoek via de sites om te zien welke enquête kansen zou kunnen zijn voor u. Zorg ervoor om te zien hoe bedrijven betalen u wanneer u lezen via de opties.

3 Lees de message boards op wahm.com. De message boards hebben waardevolle informatie over marktonderzoek kansen, wat legitiem is en wat niet en hoeveel geld je zou kunnen maken.

4 Beslissen of enquêtes lijken iets wat je zou willen nastreven. Als ze zijn, halen sommige sites aan te melden voor in eerste instantie.

5 Verwachten dat je meer e-mail zult hebben als gevolg van het aanmelden voor enquêtes. U zult e-mails regelmatig te krijgen, afhankelijk van hoeveel sites u zich aanmeldt voor. Het is aan u of u de kwalificatie onderzoeken die aan uw e-mail verzonden te voltooien.

6 Kijk of je het leuk vindt. U kunt eenvoudig afmelden voor de enquête sites als je niet van hen te doen en als je niet denkt dat je geen geld te maken. Ze zijn niet voor iedereen.

7 Vul de enquêtes. Soms leer je over nieuwe producten en zelfs ontvangen gratis producten te proberen in de mail. Zelfs een gratis magazine bespaart u $ 3 of $ 4. Probeer het. Je zou wel eens leuk.

Hints

  • Sites hebben verschillende wijzen van betaling en verschillende regels over de betaling, zoals de vraag of ze punten voor het eerst toe te wijzen en kunt u uitbetalen of als ze contant te betalen. Voordat u zich aanmeldt voor een site, begrijpen hoe het loont.
  • Vergeet niet dat het allemaal om de demografische gegevens, zodat het niet persoonlijk te nemen als je niet voor elk onderzoek in aanmerking komen. Dat betekent dat alleen de doelgroep is iets anders dan jij.
  • Verwacht niet dat geld te rollen in de juiste weg. Het duurt minstens een paar maanden de tijd om rack up genoeg punten om te beginnen met het krijgen van een aantal betalingen op de meeste sites. En je zult niet rijk om dit te doen krijgen. Je zou genoeg geld te krijgen voor een paar incidentele aankopen of een gift cards te gebruiken in winkels, zoals Target of Amazon.com.
  • Sommige enquêtes betalen via PayPal. PayPal is volkomen legitiem, maar soms criminelen richten op bedrijven zoals PayPal en stuur een e-mail over uw PayPal-account om te "phish" voor uw geld. Voordat het geven van identificerende informatie in antwoord op een e-mail, bevestigen dat het kwam van PayPal.
  • Geen geld te betalen aan een marktonderzoek site te sluiten en te voorkomen dat websites die u nodig heeft om anderen te verwijzen naar de site om geld te verdienen. De legitieme marktonderzoek sites zullen niet vragen voor de betaling en zal u toelaten om ofwel doen enquêtes zelf of ervoor kiezen om anderen te verwijzen naar de site.