Hoe kan ik Windows Defender op Vista opnieuw installeren

Hoe kan ik Windows Defender op Vista opnieuw installeren


Windows Defender is een functie die Microsoft geïntroduceerd in Windows met de komst van Windows Vista. Het is een dienst die een aantal fundamentele beveiliging, met inbegrip van alle soorten bedreigingen voor de veiligheid en pop-ups op het internet biedt. De software is inbegrepen en automatisch ingeschakeld met Windows Vista, maar sommige mensen hebben het verwijderd omdat ze in eerste instantie dacht dat het was ook vervelend.

instructies

Installeer Windows Defender

1 Zet de computer aan en klik op de knop "Start".

2 Klik op "Internet Explorer."

3 Typ het volgende in de "adresbalk" voor "Internet Explorer":
http://www.Microsoft.com/athome/security/spyware/software

4 Klik op "Nu downloaden."

5 Klik op 'Download'. Internet Explorer zal u vragen of u wilt uitvoeren of opslaan van het programma. Klik op 'Uitvoeren'. Wacht tot de software te voltooien downloaden.

6 U wordt gevraagd of u deze software te gebruiken. Klik op 'Uitvoeren'. Volg de aanwijzingen op het scherm om de installatie van Windows Defender te voltooien. Als het klaar is met het installeren, klikt u op "Finish."

7 Herstart je computer. Windows Defender zal nu worden uitgevoerd.

Hints

  • Als u een probleem met een actuele versie van Windows Defender, kan het nodig zijn om het te verwijderen voordat u opnieuw installeren. Zie de referentie-pagina voor hoe dit te doen.
  • Als algemene regel geldt dat Windows Defender altijd blijven op uw computer geïnstalleerd. Het verwijderen van het uw computer kan blootstellen aan gevaarlijke bedreigingen voor de veiligheid van het internet.