Hoe maak je een PDF-bestand van het Ontwerp

Hoe maak je een PDF-bestand van het Ontwerp


Het ontwerpen van een bestand en draaien in een PDF-bestand dat u kunt downloaden op uw website is net zo eenvoudig als het afdrukken van een bestand met een eenvoudige PDF Creator software. Je hoeft niet te leren hoe je een PDF-bestand vanuit het niets te maken, kunt u gewoon elk bestand dat u hebt gemaakt om te zetten in een PDF en upload het als een voltooide webpagina naar uw website. Hier is de makkelijkste manier om je eigen PDF-bestanden te maken.

instructies

1 Download een gratis of commerciƫle PDF-creator programma van online. Aankoop van een of een gratis een die werkt als een printer op uw computer.

2 Installeer de PDF creator. Controleer uw printer lijst om ervoor te zorgen dat de nieuwe software heeft een icoon in de printer map op het bedieningspaneel. Hiermee kunt u het bestand rechtstreeks naar de PDF-software voor de conversie af te drukken.

3 Maak uw document met behulp van tekstverwerking software, pre-press software, graphics, spreadsheet, database of wat voor soort software u dat het beste werkt om het soort document dat u wilt produceren. Nadat u het document hebt gemaakt, bent u klaar om te zetten in een PDF. Het maakt niet uit de omvang van het document of het soort document het is, als je het kunt afdrukken, kunt u het te maken in een PDF-bestand.

4 Kies "File" in het menu bovenaan in uw document produceren van software. Kies "Print" uit het drop-down menu en wacht tot het menu druk aan pop-up.

5 Kies de PDF Creator software die u in het menu van de printer hebt geĆÆnstalleerd. Het zal worden opgenomen samen met uw inkjet printer, netwerk printer, fax programma en laser printer. Zodra u de PDF-printer hebt gekozen, kijk door de opties. Je moet niet om iets te veranderen, tenzij u het maken van PDF-bestanden die u rechtstreeks naar een printer stuurt. Printers kunnen documenten rechtstreeks afdrukken naar druk-klaar platen uit uw PDF. U kunt ook laden naar uw website in PDF-formaat. Als u specifieke opties kiezen voor uw PDF-bestand, kunt u uw printer u vertellen welke instellingen te gebruiken. Zo niet, kies je de standaardinstellingen.

6 Selecteer "Print" en het PDF-creator software zal verschijnen. Geef uw document een naam en maak notities die u wilt in de meegeleverde doosjes en vertel het dan waar u het bestand wilt opslaan. Nadat je op "Opslaan" zal de software het bestand op te slaan en vervolgens een kopie van uw nieuwe PDF-bestand te openen voor u om naar te kijken. Als het je bevalt, sluit het en doe wat je wilt met het bestand.