Hoe te kiezen DVR PCI-kaarten

Hoe te kiezen DVR PCI-kaarten


Digitale video recorder (DVR) kaarten kunt u een videobron, vast te leggen, zoals een videorecorder of een videocamera, en een kopie van de video op te slaan op uw computer. Als uw computer heeft een gratis Peripheral Component Interconnect (PCI) kaartslot, kunt u een DVR-kaart rechtstreeks aansluiten op het slot. Er zijn veel verschillende merken en modellen van de DVR-kaarten beschikbaar, dus je moet om al uw opties te overwegen alvorens een definitief besluit.

instructies

1 Raadpleeg de handleiding van uw computer om ervoor te zorgen dat je een open PCI-slot op je moederbord. Ga met een externe video-capture kaart, zoals de, Hauppauge WinTV HVR-1950, als je niet alle resterende PCI-slots ter beschikking te hebben.

2 Bedenk wat type ingang stop je gaat gebruiken, zoals een S-video kabel van een videocamera of een RCA-aansluiting van een videorecorder. Controleer om er zeker van dat de DVR-kaart bevat dat soort ingang.

3 Kies een DVR PCI-kaart die beide type aansluitingen, zoals de KWorld VS-ATSC120 heeft, als u met behulp van zowel type input pluggen.

4 Zoek uit of de DVR PCI-kaart is voorzien van tv-tuning-mogelijkheden voor het ontvangen van een televisiesignaal rechtstreeks op uw computer. Kies een kaart, zoals de Asus Falcon2, als je wilt om tv-programma's streamen naar uw computer en opnemen shows om later te bekijken.

5 Lees de specificaties voor de DVR PCI-kaart om ervoor te zorgen dat het compatibel is met het besturingssysteem van uw computer is. Niet alle DVR PCI-kaarten zijn compatibel met Windows Vista.

6 Houd rekening met de aard van de software die is gebundeld met de DVR PCI-kaart. Kies een kaart, zoals de Lorex VistaPro, als je een kaart die wachtwoordbeveiliging software bevat voor uw opgenomen video en de mogelijkheid om direct video te branden op een DVD wilt.

Hints

  • Naast het opslaan van oude video's, kunt u ook gebruik maken van een DVR PCI-kaart naar uw computer te zetten in een systeem van toezicht. Sommige kaarten omvatten de mogelijkheid om meer dan een webcam aangesloten op hen in een keer, zodat u kunt bekijken en live video op te nemen op meerdere locaties op uw computer.