How To Fix Internet Explorer Iexplore.exe Download

How To Fix Internet Explorer Iexplore.exe Download


Microsoft Internet Explorer zorgt voor een gebruiksvriendelijke, gratis surfen op het web. Echter, het bestand is niet altijd even gebruiksvriendelijk recht uit de vleermuis. Wanneer u eerst de Internet Explorer Iexplore.exe bestand te downloaden, kunt u een aantal technische bugs en foutmeldingen te ervaren. Gelukkig kun je gemeenschappelijke Iexplore.exe downloaden problemen met slechts een paar klikken op te lossen.

instructies

Ontbrekende File Foutmelding

1 Klik op de & ldquo; menu Start "Vaak kan een nieuwe gedownloade bestand Iexplore.exe problemen veroorzaken als het zich niet in de juiste directory Als u probeert om Internet Explorer te openen en het bericht & ldquo ontvangen;.. Windows kan niet vinden Iexplore.exe , & rdquo; je kan gewoon nodig te verhuizen het bestand om deze te downloaden Iexplore.exe probleem op te lossen.

2 Klik op de lege & ldquo; Zoeken & rdquo; gebied gelegen aan de onderkant van het menu Start. Dit is de makkelijkste manier om het ontbrekende bestand te vinden.

3 Type & ldquo; Iexplore & rdquo; in het zoekveld. Raak niet de & ldquo; Enter & rdquo; toets. De resultaten verschijnen automatisch, zonder enige toetsaanslagen.

4 Klik met de rechtermuisknop op het pictogram van Internet Explorer die wordt weergegeven in de buurt van de top van de lijst met zoekresultaten.

5 Klik op & ldquo;. Open File Location & rdquo; Dit zal pop openen van een nieuw venster dat je laat zien waar het Iexplore.exe bestand zich bevindt. Volgens Microsoft, het ontbrekende bestand foutmelding treedt op als de Iexplore.exe bestand is verplaatst.

6 Klik op het bestand en houd de & ldquo; Ctrl & rdquo; en & ldquo; C & rdquo; toetsen.

7 Dubbelklik op het pictogram van de harde schijf aan de linkerzijde van het scherm. Het pictogram voor uw primaire harde schijf is meestal aangeduid als & ldquo; Lokale schijf (C:). & Rdquo;

8 Dubbelklik op & ldquo; Program Files & rdquo.;

9 Dubbelklik op & ldquo; Internet Explorer & rdquo.;

10 Druk op de & ldquo; Ctrl & rdquo; en & ldquo; V & rdquo; toetsen. Dit zal het bestand Iexplore.exe plakken in de juiste map, zodat u goed met uw Iexplore.exe download.

Andere Foutmeldingen

11 Open Internet Explorer door te dubbelklikken op uw Iexplore.exe download. Als u last andere foutmeldingen in verband met de onlangs gedownloade Iexplore.exe bestand, kun je meestal deze fouten te herstellen met eenvoudige actualisering patches en een Windows opdrachtprompt volgorde. In het geval van glitches, zoals pagina's, dat & ldquo; bevriezen, & rdquo; gebroken links of andere operationele kwesties, de kans groot dat je gewoon nodig hebt om uw Iexplore.exe bestand met de laatste patches te werken. Updates worden gedaan van de belangrijkste Internet Explorer-venster.

12 Klik op de & ldquo; Safety & rdquo; menu. Deze bevindt zich meestal in de rechterbovenhoek van het scherm.

13 Klik op & ldquo; Windows Update & rdquo; het menu Safety. Dit zal een automatische update voor Windows en alle Microsoft-producten, waaronder Microsoft Internet Explorer activeren. Met de nieuwste patches voor Windows en Internet Explorer geïnstalleerd, moet je browsen veel minder fouten zijn. Echter, sommige foutmeldingen blijven hangen totdat u de volgende stappen te ldquo & volg; doden & rdquo; oud, buggy Internet Explorer handelingen die kunnen worden vertragen van uw systeem.

14 Klik op de & ldquo; Start "menu, klik op & ldquo; Alle programma's, & rdquo; klik op & ldquo; accessoires, & rdquo; en klik op & ldquo; Command Prompt & rdquo;. Dit zal een DOS-commando venster te openen.

15 Typ de volgende opdracht, zoals aanbevolen door de website EXE-fouten, om buggy Iexplore.exe downloaden operaties te doden:

taskkill / F / IM iexplore.exe

Press & ldquo; Enter & rdquo; om de opdracht uit te voeren. Zodra het wordt uitgevoerd, niet moeten je rsquo van &; t last heeft van problemen met uw Iexplore.exe bestand te downloaden.