Hoe maak je een Windows-wachtwoord beleid uitschakelen

Hoe maak je een Windows-wachtwoord beleid uitschakelen


U kunt een Windows-wachtwoord beleid uit te schakelen door het bewerken van de Lokale Groep Policy Editor. Het beleid editor is alleen beschikbaar voor Microsoft Windows 7 Ultimate, Enterprise en Professional gebruikers. De Lokale Groep Policy Editor is een onderdeel van de Microsoft Management Console en werkt als een snap-in op uw computer en de gebruiker de configuratie data en instellingen te bewerken. U moet ingelogd zijn als een Windows-beheerder om toegang te krijgen en het beleid te bewerken in de Lokale Groep Policy Editor.

instructies

Meld u aan als Administrator

1 Klik op de "Start" orb op de linker bovenhoek van het scherm, typ "cmd" in de zoekbalk op de bodem en druk op "Enter."

2 Type "net user administrator / active: yes" zonder de citaten en druk op "Enter." Zorg ervoor dat u de woorden precies zoals aangegeven, inclusief spaties typen.

3 Klik op de "Start" orb opnieuw en klik op de pijl naast "Shut Down" aan de rechterkant. Klik op "afmelden" en kies de beheerder profiel verschijnt.

Open Policy Editor

4 Klik op de ronde "Start" orb op de linker bovenhoek van het scherm en typ "gpedit.msc" zonder de citaten in de zoekbalk aan de onderkant. Druk op Enter."

5 Klik op "Yes" als u een bericht waarin u wordt gevraagd om uw toestemming om toegang te krijgen tot het programma.

6 Klik met de rechtermuisknop op de woorden 'Default Domain Policy GPO "op de linker paneel, en klik vervolgens op' Bewerken '.

7 Dubbelklik op "Computer Configuration", "Windows-instellingen," "Security Settings", "Account Policies" en "Password Policy ', in die volgorde, van boven naar beneden.

8 Dubbelklik op "Dwing wachtwoord geschiedenis" aan de redacteur rechter paneel onder "Beleid Setting," type 0 en klik op "OK." Herhaal dit (door het intikken van 0) voor de "Maximum wachtwoord leeftijd," "Minimum wachtwoord leeftijd" en "Minimale wachtwoord lengte."

9 Dubbelklik op "Wachtwoorden moeten voldoen aan de complexiteit eisen" aan de rechterkant onder "Beleid." Klik op de "handicap" optie onder "Policy Setting" en klik op "OK."

10 Klik op de knop "X" in de rechter bovenhoek. Uw wachtwoordbeleid Windows is nu volledig uitgeschakeld.

Hints

  • Als u niet de juiste versie van Windows hebben, zal de uitgever zeggen: "MMC kon de module niet te creĆ«ren." Dit is normaal, maar u zult niet in staat zijn om redacteur van het beleid editor.