Hoe maak je een headset met Skype gebruiken

Skype is een geweldig programma waarmee je met andere Skype-gebruikers via de computer te praten. Alles wat je nodig hebt om Skype te gebruiken is een computer thuis, Windows met een geluidskaart, die met sprekers en een ingebouwde microfoon of een headset kwam. U krijgt de beste resultaten te krijgen van het gebruik van het Skype-programma als u een headset hebt. De meeste computers hebben nu ingebouwde microfoons en luidsprekers die prima te gebruiken voor de voice chat programma; echter, Skype raadt de aankoop van een headset in plaats daarvan. Headsets zijn relatief goedkoop en kan gevonden worden bij de meeste elektronische winkels, een aantal warenhuizen en online op de Skype-winkel.

instructies

1 Koop een headset met een microfoon die ofwel twee afzonderlijke aansluitingen of een USB-aansluiting heeft, heeft.

2 Sluit de headset aan op uw computer. Zorg ervoor dat u het aansluiten van de juiste connector op de juiste stekker. Ze zijn meestal kleurcode groen en rood.

3 Zet Skype en log in met uw gebruikersnaam en wachtwoord.

4 Klik op "Skype" en vervolgens "Voorkeur" en vervolgens "Audio." Selecteer de headset die u zojuist hebt aangesloten op uw computer. U bent nu klaar om Skype te gebruiken met uw headset.

5 Gebruik de Skype probleemoplosser als je problemen hebt.

6 Gebruik echo123 op de website van Skype als je het geluid niet goed werkt. Dit programma test om te zien of de headset werkt.

Hints

  • Skype heeft Echo 123 op hun website om u te helpen bij problemen met uw headset. U kunt opnemen en afspelen van geluid op Echo 123 om u te helpen uw technische problemen met uw headset en / of geluid te diagnosticeren.
  • Wanneer er geen geluid activiteit gedurende 10 seconden op een oproep, zal Skype een bericht dat zegt weer te geven "Skype horen u niet praten. Klik hier om de juiste microfoon en luidsprekers te selecteren." Klik op de link en de geluidsinstellingen widget wordt geopend.
  • De geluidsinstellingen widget is een onderdeel van Skype waarmee u het volume van de luidsprekers te veranderen terwijl je aan het bellen bent. U kunt ook uw favoriete microfoon / luidsprekers / headset apparaten, terwijl je op een Skype-gesprek.
  • Als u technische problemen met uw headset en / of geluid, gebruik van het programma Echo 123 en controleer uw voorkeuren. Als alles lijkt in orde zijn, gebruik maken van de Skype voor probleemoplossing gids beschikbaar op hun website. U moet ook controleren om te zien dat de headset-aansluiting kabels zijn aangesloten in de juiste sleuven aan de achterzijde van uw computer. Ze zijn meestal kleurcode rood en groen en de sleuven op uw computer zou moeten zijn dezelfde kleuren.