Hoe de udev Rule Match TestDe udev is de Linux device manager voor het systeem verbindingen in de map / dev. Het voegt dynamisch en verwijdert de inrichtingen in het systeem gestopt door het bewaken van de gebruikersacties, en het systeem bepaalt de regels die overeenkomen moet tegen Gebeurtenispictogrammen en de eigenschappen van het aangesloten apparaat. Een bijpassende regel stelt een link apparaat en loopt de configuratie procedure voor het apparaat. De "udevtest" commando laat de gebruikers om de udev congruentieregels te testen.

instructies

1 Klik op de "Terminal" knop op de Linux-taakbalk aan de opdrachtregel te openen.

2 Typ "main: luister naar het apparaat bij '/ klasse / drive / USB" op de prompt "#" te voegen aan de regel beschrijving Druk op. "Enter".

3 Typ "udev_rules_get_name: USBsys" om het systeem koppeling naam toe te voegen. Druk op de toets "Enter".

4 Typ "udev_rules_get_name: USBopen" om de naam van de regel voor de USB-toegang gebeurtenis toe te voegen. Druk op de toets "Enter".

5 Typ "udev_device_event: USBrem" om de naam van de regel voor unplugged USB gebeurtenis toe te voegen. Druk op de toets "Enter".

6 Typ "udev_node_add: / dev / drive / USB" om het apparaat systeem link naar de "/ dev / drive" map aan te maken. Druk op de toets "Enter".

7 Steek de USB-stick in de computer USB-poort.

8 Typ "udevtest / dev / drive / USB" om de matching regel voor de aangesloten USB-apparaat te testen. Druk op de toets "Enter".

9 Controleer of USB-apparaat systeem link "USBsys" is aanwezig in de '/ dev' directory.