Hoe aan te melden bij een beheerdersaccount Zonder de Password

Uw Windows-besturingssysteem zorgt voor een administrator account tijdens de installatie. De beheerdersaccount heeft volledige toegang tot de instellingen van de computer en veiligheidscontroles. Als u het wachtwoord vergeet, moet u een wachtwoord reset schijf te gebruiken om het wachtwoord opnieuw in te stellen, zodat u toegang tot het account. Zonder een wachtwoord reset schijf, moet u het besturingssysteem opnieuw te installeren om de toegang tot de administrator account.

instructies

1 Zet uw computer en boot naar het inlogscherm. Typ een wachtwoord in het tekstvak. Wanneer u een verkeerd wachtwoord invoert, het besturingssysteem geeft u de mogelijkheid om de reset schijf te gebruiken.

2 Klik op "OK" om de waarschuwing dialoogvenster te sluiten. Klik op "Reset wachtwoord." Plaats uw reset schijf. U kunt een USB flash drive, diskette of cd te gebruiken.

3 Klik op 'OK'. Het besturingssysteem toegang tot de reset-schijf en vraagt ​​u om een ​​nieuw wachtwoord. Typ het nieuwe wachtwoord in het tekstvak en klik op "OK."

4 Verwijder het wachtwoord reset schijf en herstart de computer. Meld u aan bij de Administrator-account met behulp van het nieuwe wachtwoord.